19 / 04 / 2024

kocaali içmesuyu yatırımı

kocaali içmesuyu yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Ev ve iş yerleri yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? 

DASK teminatlarının piyasa şartlarına göre güncellenmemesi durumunda, deprem bölgelerinde, birçok kişi için, ev ve işyerlerinin yatırım aracı olmaktan çıkabileceği uyarısı geldi.

Altın ve Doları Sollayacak Yeni Yatırım Aracı: İslam Memiş'in Öngörüsü Nedir?

Altın, dolar ve euro yatırım araçlarına alternatif bir araç daha geldi. Parasını ona yatıranlar büyük kazançlar elde edecekler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, işte o yatırım aracı hakkında önemli bilgiler ve görüşlerini paylaştı. Memiş’in bahsettiği o yatırım aracı ile ilgili detaylar…

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

kocaali içmesuyu yatırımı Haberi

kocaali içmesuyu yatırımı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmaları inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş’ten ayrıntılı bilgiler alan Başkan Toçoğlu, “Kuzey bölgemizde iki ilçemiz için dev bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz. Karasu ve Kocaali ilçelerimizin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projede dev çelik isale hatlarının montajı sürüyor. 45 milyonluk yatırımla hayata geçirdiğimiz projede ekiplerimiz iki ilçede beş noktada çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 450 kilometre olacak olan hattın 65 kilometresi tamamlandı” diye konuştu.


65 kilometrelik kısım tamam

Projenin önemli bir aşamasının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, “Projemizin en önemli aşamalarından biri olan 12 metre uzunluğunda ve 3 ton ağırlığındaki dev çelik isale borularımızın montajı ekiplerimiz tarafından Karasu’ya bağlı...