26 / 04 / 2024

kocaali toki başvuruları

kocaali toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın!

TOKİ ve Sakarya Kocaali Belediye Başkanlığı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Sakarya Kocaali TOKİ Evleri projesinde 448 konut satışa çıkıyor. Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın.

TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları için son tarih bugün!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedelleri!

Sakrya Kocaali Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sakarya Kocaali TOKİ projesinde başvurular sona eriyor. İşte, Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedelleri..

Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru!

Sakarya Kocaali TOKİ projesi kapsamında yer alan 448 konut satışta. Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları 10 Haziran'da sona eriyor...

TOKİ Sakarya Kocaali Projesi başvuruları için son iki gün!

TOKİ Sakarya Kocaali Belediye Projesi'nde yer alan 448 adet konut başvuru yöntemiyle satışa çıktı. Başvuruların 10 Haziran'da sona ereceği projede fiyatlar 114 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali'de başvurular için son gün 20 Mayıs!

TOKİ Sakarya Kocaali'de başvurular için son gün 20 Mayıs olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede daire fiyatları 135 bin 962 liradan başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

kocaali toki başvuruları Haberi

kocaali toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan 3 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 olarak belirlendiği projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulacak olan projede konut fiyatları 228 bin 398 TL ile 236 bin 150 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kocaali orta gelir grubu projesi için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için ödenecek peşinat bedelleri 22 bin 839 TL ile 47 bin 230 TL arasında değişiyor.

Proje için en düşük aylık taksit bedeli 1015 TL, en yüksek aylık taksit bedeli ise 1.771 TL olarak belirlendi.