19 / 04 / 2024

Kocaeli 2015 konut satışları

Kocaeli 2015 konut satışları

TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre Kocaeli’de 2015 yılının ocak-kasım dönemindeki toplam satış sayısının 31 bin 725 olduğu bildirildi. Geçen kasım ayında ise 3 bin 030 konutun satıldığı öğrenildi.

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Milli Emlak Kocaeli'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'deki konut imarlı arsa da bulunuyor. İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

Kocaeli'de konut satışları yüzde 56 düştü!

Kocaeli’de konut satışı bir önceki haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 56.19 düşüş gösterdi.

Yabancılara yapılan konut satışları TBMM'de konu oldu!

Yabancılara konut satışı, özellikle Suriyelilerin Kocaeli'de konut edinmesi ve istihdamları TBMM gündeminde konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin önerge hazırladı..

Semt Kocaeli fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli’nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

Kocaeli'de konut fiyatları hızla artıyor!

Gelişen bölgeler arasında sayılan Kocaeli'de konut fiyatlarında hızlı bir artış gözlemlendi. Peki Kocaeli'nde konut fiyatlarının bu kadar hızlı artmasının nedeni nedir? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Kocaeli Kent Konut İnşaat'ın denetim raporu mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir inşaat şirketinin Sayıştay denetim raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli 2015 konut satışları Haberi

Kocaeli 2015 konut satışları

Türkiye genelinde konut satışları 2015 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 oranında artarak 106 bin 008 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış verilerinde, İstanbul 20 bin 082 konut satışı ile en yüksek paya sahip olan kent durumunda. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 11 bin 368 konut satışı ile Ankara, 6 bin 522 konut satışı ile İzmir izledi.



3.030 KONUT SATILDI

Kocaeli’de ise geride kalan kasım ayı içerisinde satılan toplam konut sayısı 3 bin 030 olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı dönemine göre ilimizde 230 konutun daha fazla satıldığı belirtildi. 2014 yılının aynı ayında Kocaeli’deki toplam konut satış sayısının 2 bin 800 olduğu açıklandı. Kasım ayındaki satışların 844’ü ipotekli olarak gerçekleşti.


11 AYDA 31.725 SATIŞ

İlimizde 2015 yılının ocak-kasım...