25 / 04 / 2024

Kocaeli Arızlı Köyü kulfallı akpınar köyü yol çalışmaları

Kocaeli Arızlı Köyü kulfallı akpınar köyü yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Arızlı, Kulfallı ve Akpınar köylerini birbirine bağlayan grup köy yolu genişletilerek zemin iyileştirme çalışması yapılıyor...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı! 2. ürüne yüzde 50 indirim başladı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Bağımsızlık Köyü hizmete açıldı!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" kapılarını açtı...

Bağımsızlık Köyü hizmete giriyor!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" hizmete giriyor.

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü 14 bin 970 metrekare alanda inşa ediliyor!

Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da bir ilk olan “Bağımsızlık Köyü” isimli özgün projeyi Eyüpsultan’a kazandırıyor...

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli Arızlı Köyü kulfallı akpınar köyü yol çalışmaları Haberi

Kocaeli Arızlı Köyü kulfallı akpınar köyü yol çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor.


Bozulan yollar bakıma alınırken, dar yollar genişletilerek rahat bir ulaşım sağlanıyor. Yol bakım çalışmalarının yanında şehre yeni yollar da kazandırılıyor. Arızlı Köyü grup yolunda yapılan yol yapım çalışması hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, grup köy yolunun belli kesimlerinde taş duvar imalatı gerçekleştiriyor.


Arızlı, Kulfallı ve Akpınar köylerini birbirine bağlayan grup köy yolu genişletilerek zemin iyileştirme çalışması yapılıyor. 4,5 kilometrelik grup köy yolunun iş makineleriyle zemin iyileştirme çalışmaları devam ediyor.


Yol güzergahında belli noktalarda bin metreküp taş duvar imalatı yapılacak. Genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yola 11 bin ton sıcak asfalt serilerek hizmete açılacak.




Kocaeli Büyükşehir...