28 / 03 / 2024

Kocaeli artsa satışları

Kocaeli artsa satışları

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Kocaeli'de ev satışları yüzde 30 azaldı!

Kocaeli'de Ağustos ayında konut satışları geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 30 azalarak  3 bin 416 olarak kaydedildi. 

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

2019 Şubat ayında konut satışları düştü mü?

Konut satışları Şubat ayında, Ocak ayına göre hafif artsa da 2018'in aynı ayına göre yüzde 18 düşüş kaydetti. TÜİK verilerine göre Şubat ayında 78 bin 450 konut satıldı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

2016’nın ilk yarısında yeni konut satışları geriledi!

2016’nın ilk yarısında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde proje bakanların sayısı artarken, bu beş şehirdeki toplam yeni konut satışları ise geçen yılın gerisinde kaldı…

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Temmuz'da Kocaeli'de konut satışları azaldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü, yayınladığı istatistikte son 7 ayda Kocaeli'de satışı gerçekleştirilen konut sayısını açıkladı.Kocaeli'de haziran ayında 3 bin 406 konut satılırken, bu rakam temmuz ayında 2 bin 877’ye geriledi.

Kocaeli'de arsa satışları patladı!

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

Kocaeli Körfezkent 4. etap satışları!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Körfezkent projesi 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde inşa ediliyor. Projenin 4. Etap satışları devam ediyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap daire satışları!

Kocaeli Körfezkent projesinin 4. Etap daire satışları başladı. Projede 1096 daire bulunuyor. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projede daire satışları 120 ay vade seçenekleriyle yapılabiliyor.

Kocaeli'de konut satışları yüzde 24 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı konut satış istatistiklerini yayınladı. Kocaeli'de konut satışları geçen yılın eylül ayına göre yüzde 24 arttı. Ocak-Eylül dönemi verilerinde ise geçen yıla oranla düşüş yaşandı

Kocaeli artsa satışları Haberi

Kocaeli artsa satışları

Körfez ilçe merkezine yaklaşık 18 kilometre uzaklıktaki Sevindikli Mahallesi, Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılmasıyla ulaşım imkanının kolaylaşması ve İstanbul’a olan yakınlığı sebebiyle yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı. NTV'de yer aln habere göre; son zamanlarda mahallede ve çevresinde arazi ve tarla satışlarında büyük artış olunca mahallede emlakçı sayısı da arttı. 2 bakkal ve 2 berberin olduğu mahallede 60’tan fazla kişi emlakçılık yapıyor.

Son dönemlerde yatırımcıların bölgeye ilgisinin arttığını belirten emlakçı Muhammet Demir, şu açıklamalarda bulundu: 

“220 hanenin olduğu mahallede 2 bakkal, 2 berber var, fakat 60 emlakçı var. Çok ilgi gören bir bölge ve İstanbul’un arka bahçesi gibi görülmeye başlandı. Kuzey Marmara Otoyolu’nun gişesinin köye açılması nedeniyle buraya olan ilgi arttı. Bu nedenle de ufak bütçesi olan insanlar ya da yatırım yapmak isteyenler...