19 / 04 / 2024

kocaeli Derince Kent Meydanı ihalesi

kocaeli Derince Kent Meydanı ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince’ye yapacağı kent meydanı ve belediye hizmet binası için ilk adımı attı. İlçeye modern bir yapı kazandıracak olan projenin uygulama ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

O ilde 25 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli ili Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 25 adet konutu satıyor. Peki Kocaeli Derince'de yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Derince'de inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli Derince'de çalıştığı inşaatın 2’nci katından düşen Şinasi Aydın yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş (E- İhale) ihalesi 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

kocaeli Derince Kent Meydanı ihalesi Haberi

kocaeli Derince Kent Meydanı ihalesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince’ye yapacağı kent meydanı ve belediye hizmet binası için ilk adımı attı. İlçeye modern bir yapı kazandıracak olan projenin uygulama ihalesi gerçekleştirildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma katıldı. En düşük teklif 29 milyon 510 bin lira ile Mesut Tandoğan-İlke yapı ortaklığından en yüksek teklif ise 33 milyon 41 bin lira ile Ahes İnşaat’tan geldi


22 DÖNÜM ALANDA


Sırrı Paşa Mahallesi Nato Caddesi üzerinde yer alan 22 dönümlük alan üzerine kurulacak olan yeni hizmet binası ve kent meydanı cazibe merkezi olacak. Belediye hizmet binasında, meclis salonu, KO-MEK ve Bilgi Evi bölümleri de bulunacak. İki bodrum, zemin ve 3 kattan oluşacak yapı çevresinde 7 bin metrekare peyzaj alanı yer alacak. Proje kapsamında 750 metrekare performans alanı, 110...