19 / 04 / 2024

kocaeli gölcüke ne kadar yatırım yapılacak

kocaeli gölcüke ne kadar yatırım yapılacak

Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerini anlattı. Toplam 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projeler bunlar;

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

kocaeli gölcüke ne kadar yatırım yapılacak Haberi

kocaeli gölcüke ne kadar yatırım yapılacak

İlk defa ilçeler bazında gerçekleşen Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı başkanlığında Gölcük Belediye binası meclis salonundayapıldı. İlçeler bazında ilk defa gerçekleşen bu toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Erol, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, İl Turizm ve Kültür Müdürü Adnan Zanburkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Valilik ve belediyeye bağlı daire müdürleri, tüm ilçe muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları katıldı. Toplantıda Vali Güzeloğlu muhtarlara söz hakkı vererek “Muhtarlarımız bu projelerde net bir söz hakkına sahiptir. Projelerin dış rengine kadar kararı birlikte vereceğiz. Bugünden itibaren valilik emri ile projelerin yapılacağı mahalle muhtarlarımıza bir genelge...