20 / 04 / 2024

Kocaeli gübre üretim tesisi

Kocaeli gübre üretim tesisi

İzmit’e bağlı Nebihocalar Köyü yakınlarında Türkiye’nin dördüncü, Kocaeli’nin de tek solucan gübre üretim tesisine ruhsat verildi. Kaliforniya solucanlarının organik atıkları ve hayvan dışkısı sonucu ortaya çıkan çok değerli bir ürün olduğu öğrenildi.

Mazot ve gübre destekleri erken ödenecek! Resmi Gazete'de yayımlandı, detaylar açıklandı: Çiftçilere müjde! 

Hububatta 2023 üretim yılına ilişkin mazot ve gübre desteği ödemeleri bu sene itibarıyla yapılabilecek. Bu kapsamda çiftçiler iraat Bankasınca, destek amacına uygun şekilde kullanılmak şartıyla, 29 Mart 2024 vadeli kredi kullanabilecek. 

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

Çiftçinin bütün parası gübreye gidiyor: Yüzde 20'lik zam şok etti! Zamlı gübre fiyatları ne kadar? Son dakika!

2023 yılının ikinci yarısında gelen zamlar, çiftçileri üretim maliyetleri ve gelirleri konusunda zorluyor. Gübre fiyatlarındaki yüzde 20'lik artış, tarım sektöründe ekonomik sıkıntıları derinleştiriyor.

Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı? Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemesi sorgulama 2023

Türkiye'nin dört bir yanında üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler, mazot ve gübre destek ödemelerini merak ediyor. Peki mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı?

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Mazot gübre desteği il il resmen yatırıldı! Çiftçiler şimdi kontrol edin! 2023 Mart mazot ve gübre desteğinde son dakika

Üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimini merak ediyor. Peki mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl sürprizi olacak mı? Mazot gübre desteğinde büyük şok!

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merak ediliyor. Mazot ve gübre destekleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteğini hemen sorgulayın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Çiftçilere resmen son dakika şoku! Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçiler, mazot ve gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor ve araştırıyor. Çiftçilere resmen son dakika şoku... Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak... Hemen bakın...

Hangi tarımsal destekler ödeniyor? 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Tarımsal destek ödemelerine dair çiftçiler araştırmalar devam ediyor. Peki Hangi tarımsal destekler ödeniyor? 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? İşte detaylar!

Kocaeli gübre üretim tesisi Haberi

Kocaeli gübre üretim tesisi


İzmit’e bağlı Nebihocalar Köyü yakınlarında Türkiye’nin dördüncü, Kocaeli’nin de tek solucan gübre üretim tesisine ruhsat verildi.


Genç girişimci Emre Yıldırım tarafından işletilen tesiste katı ve sıvı organik solucan gübresi üretiliyor.

Solucan gübresinin kırmızı Kaliforniya solucanlarının organik atıkları ve hayvan dışkısı sonucu ortaya çıkan çok değerli bir ürün olduğu öğrenildi. Ülkemizde sadece 4 adet bulunan tesiste üretilen gübrelerin normal gübreye göre 4-5 kat daha verimliği olduğunu söyleyen Emre Yıldırım,” solucan gübresi, uygulandığı toprakta, zararlı maddeleri yok ederek, sağlıklı toprağın özelliklerini kavuşmasına imkan verir. Solucan gübresindeki humik maddeler topraktaki ağır metalleri, radyonunkileri, pestisitleri, zor eriyen, bitkiye geçemeyen bileşiklere dönüştürerek insan ve hayvan sağlığı için zararlı bu maddelerin bitkiye dolayısı ile ürünlere geçmesini engeller. Kocaeli’de tek olan tesisimize ruhsat almak için İzmit Belediyesi’ne başvurduk....