29 / 03 / 2024

kocaeli Kartepe Teleferik Projesi

kocaeli Kartepe Teleferik Projesi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2,5 yıllık süreçte gelinen noktayı anlattı. Üzülmez, Teleferik projesinin hayata geçmesi ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Kocaeli'nin 50 yıllık teleferik hayali gerçek oluyor!

Sanayi kenti Kocaeli'de "50 yıllık hayal" olarak nitelendirilen ve yüzlerce ağaç türüne sahip ormanların üzerinden İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleyerek Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşılmasını sağlayacak teleferik projesinde ihale sürecine girildi.

Kocaeli Kartepe'nin çehresi teleferik projesiyle değişecek!

İki yıllık hizmet ve projelerini değerlendirme toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Teleferik projesi için tüm kurumların olumlu görüşlerini aldık. Bu projeyle tarihe geçeceğiz” dedi.

Kartepe Teleferik Projesi için 5 bin TL'lik destek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kartepe’deki Teleferik projesi için kendi bütçesinden 5 milyon TL’lik destek vereceğini duyurdu. Yap-işlet modeliyle yapılacak projenin gerçekleşmesi için Bakanlığın bu katkısı son derece büyük önem taşıyor.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

kocaeli Kartepe Teleferik Projesi Haberi

kocaeli Kartepe Teleferik Projesi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim beyannamesinde yer alan hizmetlerle ilgili 2,5 yıllık süreçte gelinen noktayı anlattı. Yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren üzülmez, söz verdikleri 41 projenin 40'ını ve daha sonra ihtiyaca binaen ortaya çıkan 60 projeyi hayata geçtiğini kaydetti.


'GELECEĞİ PLANLIYORUZ' 

2014 yerel seçimlerinden önce hazırlanan 41 projenin 40'ını hayata geçirerek, hizmete sunduklarını söyleyen Üzülmez, "Kartepe, havayolu, demiryolu, TEM ve çevre yolunu içinde barındıran, hipodromu olan bir kent. Kartepe'nin nüfusu bugün 120 bin biz 300 bin kişiye hizmet verecek projeler planlıyoruz. Vaat ettiklerimizden hariç günün şartlarında gündeme gelen 60'a yakın projeyi hayata geçirdik" dedi. Başkan Üzülmez Kartepe'nin mezarlık sorununu da çözdüklerini belirtip "Kartepe birleşmeden önce her beldenin kendi mezarlığı vardı. Ancak gelişen ilçemizde bir kent mezarlığı ihtiyacı doğurdu. Karayollarına ait...