18 / 04 / 2024

Kocaeli mekanik atölye yenileme

Kocaeli mekanik atölye yenileme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka alanındaki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda eski Seka Fabrikası alanında bulunan Mekanik Atölye Ve Taşlı Değirmen yapılarının dış cephe ve çatı tadilatları gerçekleştiriliyor.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te Hayriye Pınar tarafından kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

Kocaeli mekanik atölye yenileme Haberi

Kocaeli mekanik atölye yenileme


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka alanındaki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda eski Seka Fabrikası alanında bulunan Mekanik Atölye Ve Taşlı Değirmen yapılarının dış cephe ve çatı tadilatları gerçekleştiriliyor.


TADİLAT YAPILIYOR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Mekanik Atölye ve Taşlı Değirmen yapılarının tadilatları yapılıyor. Yapılan çalışmalarda 4 bin metrekare cephe alanı, bin 600 metrekare çatı alanı olan Mekanik Atölye ve çatı alanı bin 800 metrekare cephe alanı bin 900 metrekare olan Taşlı Değirmen yapısında tadilat çalışmaları devam ediyor.



ÇEŞİTLİ TADİLATLAR YAPILACAK


Büyükşehir tarafından yapılan tadilatta alanların sıva sökümleri, gereken yerlere raspa yapılması, demir imalatlarda kumlama yapılması, gereken yerlerde duvar tadilatı, çatının su yalıtımı, demir doğramaların sökümü ve aslına uygun yapımı gerçekleştiriliyor.


YÜZDE 20’Sİ TAMAMLANDI


Proje çatı imalatı, demir doğrama ve...