17 / 04 / 2024

Kocaeli Organize Ticaret Bölgesi inşaat çalışmaları

Kocaeli Organize Ticaret Bölgesi inşaat çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından söz verilen İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi’nin arazisi için çalışmalar son şeklini alıyor.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

2. El araba alacaklara son uyarı! Bir hafta içerisinde etkisini gösterecek!

Son günlerde otomobil sektöründe durgunluk yaşandığını belirten Kocaeli Oto Ticaret Merkezi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, 'Bayramdan sonra ticaret merkezimizi gezen vatandaşlar vardı ama bunun yansıması bir hafta sonra olur.' dedi.

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Kocaeli'de 7.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kocaeli'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 788 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'ndeki deposunu D-Market Elektronik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'ye 1,5 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 32 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2080 Ada 1 Parseldeki deponun asma katlar dahil 13 bin 930 metrekare depolama alanı "CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş."ye 5 seneliğine kiralandı. 

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

Kocaeli Organize Ticaret Bölgesi inşaat çalışmaları Haberi

Kocaeli Organize Ticaret Bölgesi inşaat çalışmaları

SATSO ise bu site için “Organize Ticaret Bölgesi” ruhsatı alarak sanayi kümelenmesi için Sakarya’da yeni bir dönemi başlatmayı hedefliyor.


İNŞAAT MALZEMECİLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi daha önce Süpürgeciler ve Nakliyeciler Sanayi Sitesi ile başlattığı “Esnaf Sanayi Sitesi” çalışmalarını İnşaat Malzemecileri ile devam ettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından sözü verilen proje için Dağdibi bölgesinde arazi çalışmaları yapılıyor. Arazinin bir kısmı için 18. Madde imar uygulaması yapılırken, arazi çalışmasının tamamlanmasının ardından inşaata başlanarak sitenin inşa edileceği kaydediliyor.


PLANLI BÜYÜME

Büyükşehir Belediyesi projeyi SATSO ile koordineli olarak hayata geçiriyor. SATSO’da bu kapsamda OSB’ler kapsamında fabrikalarda uygulanan kümelenme örneğini, bu çalışmaya da uyguluyor. İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi için başvurularını yapan SATSO buraya Organize Ticaret Bölgesi olarak ruhsatlandırma yapılmasını istiyor. Böylece OSB’ler ile sanayisi planlı büyüyen Sakarya’da,...