26 / 04 / 2024

kocaeli panayır mahallesi altyapı yatırımları

kocaeli panayır mahallesi altyapı yatırımları

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Kocaeli Çayırova'da 3 bin metrekarelik arsa satılacak! 37 milyon TL'ye!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 bin 42 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için 200 kişiyle uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için yapılan uzlaşma görüşmelerinde 200 kişiyle anlaşma imzalandı. 

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

kocaeli panayır mahallesi altyapı yatırımları Haberi

kocaeli panayır mahallesi altyapı yatırımları


Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.


KIRSAL ALANLARDA YATIRIMLAR


İSU Genel Müdürlüğü, şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal kesimlerde yer alan yerleşim alanlarının da altyapı problemlerini çözmek için çalışmalarını yatırım programı kapsamında sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit’te Sapakpınar, Karaabdülbaki, Çubuklubala, Gündoğdu, Kulmahmut, Kaynarca ve Hakkaniye’de, Gebze’de Mollafenari, Denizli ve Cumaköy’de, Dilovası’nda Çerkeşli ve Demirciler’de, Körfez’de Küllük ve Kışladüzü’nde, Kandıra’da Sucuali, Seyrek ve Sarısu’da, Kartepe’de Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiye mahallelerinde altyapı çalışmaları yürütüyor.



PANAYIR MAHALLESİ’NDE 8 KM ALTYAPI


Kurum, Gölcük ilçesine bağlı Yazlık Kadırga dinlenme bölgesinin üst kısmında yer alan Panayır Mahallesi’nin atıksu altyapısı problemlerini tamamlamak ve sağlıklı altyapıya kavuşmasını sağlamak için proje hazırladı. Boru döşeme çalışmalarının başladığı çalışmalarda, toplam 8...