25 / 04 / 2024

kocaeli su kesintileri

kocaeli su kesintileri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Barajı ile Kullar İçmesuyu Arıtma Tesisi arasında yaptırılan Hidroelektrik Santrali’nin (HES) son aşaması olan 2200 mm çapındaki çelik boru bağlantıları yapılacak

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Kocaeli'de 12.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Acısu Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 737 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Acısu Mahallesi'nde yer alan çelik imalathane ve arsası 20 milyon 972 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Körfez'de eski binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez’de uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli İSU'nun yeni binasının inşaat yeri değişti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İSU'nun yeni hizmet binasının inşaat yeri 1 metre kaydırıldı. Alanda 5 lahit mezar bulundu.

Kocaeli İSU’ya yeni lojistik merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU bünyesinde yeni kurulan Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı binası tamamlandı.

Kocaeli'de hafriyatlarla yeni dinlenme alanları oluşturuluyor!

Hızla büyüyen ve gelişen kent Kocaeli’de inşaatların, yolların, elektrik, su hatlarının, parkların yapımı esnasında ortaya çıkan hafriyatlar kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kocaeli'deki çevre ve altyapı çalışmaları İstanbul'da anlatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Marmara Havzası Su Yönetimi ile ilgili görev alan kurum ve kuruluşlar arasında Koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen ve 2016 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı

Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göletinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İSU'dan Kocaeli'ye 17 milyon TL’lik proje!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürlüğü tarafından İzmit şehir merkezinin yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını rahatlatmak için hazırladığı projeyi yerinde inceledi.

kocaeli su kesintileri Haberi

kocaeli su kesintileri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Barajı ile Kullar İçmesuyu Arıtma Tesisi arasında yaptırılan Hidroelektrik Santrali’nin (HES) son aşaması olan 2200 mm çapındaki çelik boru bağlantıları yapılacaktır. Çalışma nedeniyle 28 – 29 – 30 Ekim tarihlerinde Kandıra haricindeki aşağıda belirtilen ilçelerde dönüşümlü olarak su kesintilerine gidilecektir.


Yapılan açıklama şu şekilde;


Gece 00:30’dan başlamak üzere 24 saat sürecek su kesintileri süresince şehre Sapanca gölü, derin su kuyuları ile yerel su kaynaklarından elde edilen sular arıtma tesislerinde arıtılarak verilecektir.

Yapılacak su kesintilerine karşı kesinti yapılacak bölgelerde yer alan abonelerin gerekli önlemleri almaları gerekmektedir. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.  

1-GÜN: 28 Ekim Salı Günü Saat 00:30’dan İtibaren 24 Saat Süre İle Su Kesintisi Yapılacak Yerler

GÖLCÜK  İLÇESİ;

Merkez: Donanma, İpekyolu, Piyalepaşa, Şirinköy, Yenimahalle, Şehitler, Yüzbaşılar, Merkez, Yalı, Atatürk,...