24 / 04 / 2024

kocaeli turizmi için batırılan gemi

kocaeli turizmi için batırılan gemi

İzmit Körfezi'nin Karamürsel İlçesi açıklarında, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri ile Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği'nin (KARSAD) girişimiyle, dalış turizmini canlandırmak ve balık popülasyonunu artırmak için eski yolcu gemisi batırıldı..

Kocaeli'de riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde öncelikli bölgelerin belirlenmesi için 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'de, riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın! 

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın...

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

kocaeli turizmi için batırılan gemi Haberi

kocaeli turizmi için batırılan gemi


İZMİT Körfezi'nin Karamürsel İlçesi açıklarında, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri ile Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği'nin (KARSAD) girişimiyle, dalış turizmini canlandırmak ve balık popülasyonunu artırmak için eski bir yolcu gemisi batırıldı.


Karamürsel Sahilinde düzenlenen gemi resif törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, KARSAD üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'de turizmi canlı tutmak için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini, bu batığın Karamürsel'de su altı turizmini hareketlendireceğini söyledi. 


Bundan 32 yıl önce 1981 yılında yapılan ve 2011 yılında ekonomik ömrünü tamamladığı için İzmit Marina Sahili'nde demirlenerek Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet dışına çıkardığı 26 metre uzunluğundaki yolcu gemisi, Karamürsel sahili açıklarında 20 metre derinliğe batırıldı. Gemi batırma işlemi yaklaşık bir saat sürdü. Bu çalışmanın balık çeşitliliğinin...