26 / 04 / 2024

kocaeli yeni yollar

kocaeli yeni yollar

Kocaeli Büyükşehir, Gebze’ye yeni bir alternatif ulaşım güzergahı oluşturdu. Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi’nde yapılan çalışmalarla TÜBİTAK ve Eskihisar arasında Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanan yeni bir yol oluşturuldu.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı piyasayı hareketlendirdi! Ev sahipleri yüksek kira almak için yeni yollar arıyor! 

Konutunu yeni kiraya verecekler ‘İleride istediğim artışı yapamam’ diyerek zammı yolun başında yapmaya başladı. Boş dairesi olan kimi mülk sahipleri bu dönemde kiraları yükseltti, eski kiracısı olanlar da düşük fiyat sebebiyle evini satışa sundu. 

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Kocaeli yeni emniyet müdürlüğü binası ihalesi bugün!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü için yeni yapılacak binanın ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'a yeni yollar yapılacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesini inceledi. Çolakbayrakdar, “Yeni Kocasinan’ın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz.” diye konuştu.

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

kocaeli yeni yollar Haberi

kocaeli yeni yollar


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni bir alternatif ulaşım güzergahı oluşturdu. Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi’nde yapılan çalışmalarla TÜBİTAK ve Eskihisar arasında Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanan yeni bir yol oluşturuldu. D-100 Karayolu’ndan 1802 Sokak üzerinden devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi, Yüksek Hızlı Tren hattı üzerinden köprüyle Eskihisar Caddesi’ne bağlanıyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan yeni güzergah, Eskihisar ulaşımını Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinden D-100’e bağlıyor.


BİN 100 METRE

Bin 100 metrelik bağlantı yollarının yapılması ile birlikte Darıca ilçesinin TEM otoyoluna katılımı sağlanacak ve trafik yoğunluğu ortadan kalkacak. İstasyon Caddesi için de alternatif bir güzergâh oluştu. Proje kapsamında 15 bin 500 metreküp kazı, 45 bin metreküp dolgu, bin 250 metreküp cephe paneli, 3 bin 125 metreküp taş duvar...