29 / 03 / 2024

Kocaelide atık bertaraf tesisi

Kocaelide atık bertaraf tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Kocaeli'de atık bertaraf tesisi yaptırılacak, ihale 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Uzun Burun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda sona gelindi.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Karabük Katı Atık Depolama Tesisi için yer aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Mehmet Ceylan, Aşağı Kızılcaören 'de yapılan Katı Atık Bertaraf tesisi alanında son olarak MTA tarafından yapılan incelemelerde, alanın heyelan bölgesi olduğunu kanaatine varıldığını, yeni yer arayışı yayıldığını belirtti ve muhtarlara çağrıda bulundu.

Bingöl’de katı atık bertaraf tesisi için eylem yapıldı!

Bingöl’de katı atık bertaraf tesisinden süzülen atık su ve etrafa yayılan kötü koku, köylülerin tepkisine neden oldu. Yıllarca çözülemeyen soruna tepki gösteren köylüler, 'Çöp kokusundan dolayı satılık köy' pankartı asarak eylem yaptı.

Edirne Katı Atık Tesisleri 2 ay sonra açılıyor!

Edirne Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisleri'nin inşaatının 2 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tesisin Türkiye'de ki üç-dört tane çevreci tesisten biri haline geleceğini söyledi.

İzmir katı atık bertaraf tesisi mecliste!

İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir'e yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit, katı atık bertaraf tesisi konusundaki izin süreçlerinin bir türlü sonuçlanmadığını belirtti..

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi 5 ay erken bitecek!

MANİSA'da yarım asırdır sorun olan vahşi çöp depolama alanındaki görüntü, Uzunburun'da yapımı süren Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama tesisinin tamamlanmasıyla sona erecek.

Kocaelide atık bertaraf tesisi Haberi

Kocaelide atık bertaraf tesisi


Kocaeli Durhasan Mahallesi 'nde 52 bin lira geçici teminat bedeli ile üst hakkı tesisi suretiyle atık bertaraf tesisi yaptırılacak. İhale 31 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için