19 / 04 / 2024

Kocaelide fabrika yangını

Kocaelide fabrika yangını

Dilovası ilçesinde demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikada yangın çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Gebze, Dilovası ve Çayırova belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

İstanbul depremi için korkutan uyarı: 1900 yangın çıkacak!

Türkiye’deki fabrikaların yüzde 98’i deprem bölgesinde yer alıyor. Mega kent  İstanbul'da Olası büyük bir sarsıntının yaratacağı fabrika yangınları büyük tehlike oluşturacak.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

Uşak'ta fabrika yangını!

Yapma çiçek fabrikasında çıkan yangında büyük hasar meydana geldi. Uşak ve Banaz'dan gelen 10 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Gebze'de fabrika yangını!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangını, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen ekipler söndürdü.

Gaziantep'te fabrika yangını çıktı!

Araban ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Köklüce Mahallesi'nde Fevzi İnci'ye ait çırçır fabrikasının depo bölümünde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kocaeli'nde fabrika yangını çıktı!

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.

Kocaeli'de çıkan fabrika yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor!

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Arslan, alevlere İstanbul ve Kocaeli'nden 8 itfaiye ekibinin müdahale ettiğini belirterek, "Yangın nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı" dedi

Kocaelide fabrika yangını Haberi

Kocaelide fabrika yangını

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.


Fabrika çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Gebze, Dilovası ve Çayırova belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya...