19 / 04 / 2024

Kocaeli\'de konut fiyatları

Kocaeli\'de konut fiyatları

REIDIN.com Emlakendeks'in kasım verilerine göre, konut satış fiyatlarının en çok arttığı il Adana oldu

Gayrimenkul krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatlarındaki düşüş yavaşladı!

Son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle sık sık gündeme gelen Çin'de konut fiyatlarında yaşanan düşüş 2023 yılının Aralık ayında bir yavaşlama kaydederek son 10 aydaki ilk pozitif gelişme şeklinde gerçekleşti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

Rekor sürdü: ABD'de konut fiyatları 9. ayda da yükseldi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ABD'de konut fiyatları 9. ayda da yükselerek rekoruna devam etti. İşte detaylar...

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 

Ala Saklıbahçe projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? İşte Ala Saklıbahçe projesiyle ilgili merak edilenler...

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de konut fiyatları Nisan ayında yüzde 0,5 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin nisan ayında yüzde 0,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 5,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının Şubat ayında yıllık bazda yüzde 5,5 arttığı ve ortalama konut fiyatının 288 bin sterline yükseldiği belirtildi.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

Kocaeli\'de konut fiyatları Haberi

Kocaeli\'de konut fiyatları

Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle REIDIN.com tarafından hazırlanan ve Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de konut satış fiyatları ve kira değerlerinin değerlendirilmesini içeren REIDIN.com Emlakendeks'in Kasım ayı raporu yayınlandı.

Rapora göre, Adana'da konut satılık fiyatları bir önceki aya göre yüzde 2,29 oranında değer kazandı. Adana, Kasım ayında bir önceki aya göre, konut fiyatlarının en fazla artış gösterdiği il oldu. Kocaeli'de fiyatlar yüzde 0,47 artarken, Ankara'da değişmedi. İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya'da ise konut satılık fiyatları sırasıyla, bir önceki aya göre yüzde 0,08, yüzde 0,72, yüzde 0,76 ve yüzde 2,15 oranında azaldı. Böylece Antalya, konut satış fiyatlarının en fazla düştüğü il oldu.

2009 Ocak-Kasım döneminde ise satılık konut fiyatlarında en çok değer kazanan şehir yine Adana, en çok değer kaybeden şehir...