20 / 04 / 2024

Kocamanlar Alüminyum A.Ş Kale Ofis fiyat

Kocamanlar Alüminyum A.Ş Kale Ofis fiyat

Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

A101'e Ola alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! Hemen özelliklerine göz atın

A101'in 17 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda katalogda Alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet dikkat çekiyor. İşte A101'in aktüel ürünler kataloğu...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Hurda Alüminyum fiyatları 60 TL’yi aştı! Görenler şaşkına uğradı! İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda Alüminyum fiyatları belli oldu. Bakırlı alüminyum radyatör 60 TL’yi geçerek dikkatleri üzerine çekti. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarını gören şok oldu! Hurda alüminyum fiyatları belli oldu! 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarını gören şok oluyor. Hurda alüminyum fiyatları açıklandı. İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları da cep yakıyor! Alüminyum fiyatları 60 TL’yi aştı! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları belli oldu. Tel alüminyum 44 TL’ye yaklaştı. Bakırlı alüminyum radyatör 61.10 TL’den, profil alüminyum 34. 60 TL’den işlem gördü. İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları 60 TL’ye dayandı! İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

7 Ocak 2023 hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu. Tel alüminyum fiyatı 40 TL’yi aşarken radyatör alüminyum fiyatı 19 TL oldu. Bakırlı alüminyum radyatör ise 59,80 TL’den alıcı buluyor. İşte tüm fiyatlar…

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Kocamanlar Alüminyum A.Ş Kale Ofis fiyat Haberi

Kocamanlar Alüminyum A.Ş Kale Ofis fiyat


"Ankara'nın yeni kalesi" sloganıyla basına tanıtılan Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçiriliyor.  Projede ofis alanları 62 metrekare ile 468 metrekare arasında değişiyor.  Kale Ofis projesinde fiyatlar 494 bin TL'den başlıyor. 


2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis projesi Ankara Ticaret Mahkemesi'ne 1 dakika, Yeğenbey Vergi Dairesine 1 dakika ve Kızılay Metrosuna 3 dakika mesafede yükseliyor. 


Ankara'nın hızla gelişen bölgesi Çukurambar'da bulunan projede spor merkezi, kuoför ve oto yıkama gibi hayatı kolaylaştıran donatılar yer alıyor. 




Adres: Mevlana Bulvarı No: 150 Çukurambar/Ankara


Tel: 0312 285 3 888

web: http://www.kaleofis.com.tr/

Pınar...