19 / 04 / 2024

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'ni de dönüştürüyor.

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaylandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Kayseri Kocasinan Yunus Emre'de anahtar teslimleri başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 336 konutun anahtar teslimi başladı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı!

Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı...

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Yunus Emre'den kira önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre gençlerin kaldığı evlerin kira ve fatura gibi giderleri konusuna tedbir paketlerinde yer verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Kayseri Kocasinan'da 20.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı-Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Kocasinan Yunus Emre kentsel dönüşümle değerleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan meydana gelen konutların kaba inşaatını tamamladı.

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi Haberi

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi


İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeni Kocasinan’ı hızlıca şekillendiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde de kentsel dönüşümü başlatıp, köhne yapıları yıkan Kocasinan Belediyesi, yerine daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artıracak. Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kocasinan, Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla herkesin imreneceği ve yaşamak istediği bir bölge haline gelecek” dedi.


Başkan Çolakbayrakdar ilçedeki dönüşümle ilgili olarak “Kentsel dönüşüm kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde de yıkımlar başladı. Yaklaşık 450 hak sahibiyle birebir görüşüp, anlaşarak bugünlere geldik ve yıkımlara başladık. Hemşehrilerimin rızasını alarak, dönüşümü gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıkımların en kısa zamanda tamamlanmasıyla birlikte şehrimize daha modern yapıların yapılacağı yepyeni bir bölge kazandıracağız. Burası kentsel dönüşüm anlamında Kayseri’nin...