25 / 04 / 2024

Koçtaş geri dönüşüm

Koçtaş geri dönüşüm

Koçtaş'ın Anel Doğa iş birliğiyle Türkiye genelindeki mağazalarında oluşturduğu atık toplama noktaları sayesinde ilk 6 ayda 17,10 ton elektronik atık geri dönüştürülürken 39,57 ton tehlikeli atığın da imhası gerçekleştirildi.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Gelenek Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelenek Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yıldırım tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Electroworld Traders Geri Dönüşüm Limited Şirketi Kuruldu!

Electroworld Traders Geri Dönüşüm Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aamır Nazır tarafından kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Onur Şimşek tarafından kuruldu.

Koç Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Gelsan 34 Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelsan 34 Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Mehtap Koç tarafından kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Koçtaş geri dönüşüm Haberi

Koçtaş geri dönüşüm

Koçtaş'ın Anel Doğa iş birliğiyle Türkiye genelindeki mağazalarında oluşturduğu atık toplama noktaları sayesinde ilk 6 ayda 17,10 ton elektronik atık geri dönüştürülürken 39,57 ton tehlikeli atığın da imhası gerçekleştirildi.


Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, "Daha güzel evler, daha güzel hayatlar" sloganıyla çevreye duyarlı proje ve yatırımlara devam eden ve çevre bilincini şirket politikasının merkezine yerleştiren Koçtaş, yürüttüğü ve destek verdiği projelerle doğal kaynakların kullanımını azaltan stratejileri hayata geçiriyor.


Anel Doğa iş birliği ile mağazalarında oluşturduğu elektronik atık toplama noktalarında kullanım süreleri dolmuş tüm elektronik ürünleri ücret talep etmeden geri dönüştüren Koçtaş, 6. ayını tamamlayan projeyle bugüne kadar 17,10 ton elektronik atığın geri dönüşümü sağlarken, 39,57 ton tehlikeli atığı da imha etti. Böylelikle hem atık malzemelerin çevreye saçılmasının önüne geçildi, hem de elektronik...