20 / 04 / 2024

Koçtaş yatırımları

Koçtaş yatırımları

Geçtiğimiz yılı yüzde 10 büyüme ile kapatan ev geliştirme sektörü oyuncusu Koçtaş, 50 milyon TL yatırım yapacak ve yılı 46 mağaza ile kapatacak. Şirketin hedefi yüzde 10 büyümeyi aşmak.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31195 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Daire Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı....

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Ayhan Altan ortaklığıyla kuruldu...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlandı.

Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisine TÜFE ayarı!

Bugünkü 30698 sayılı Resmi Gazete'de Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı. Yönetmelik kapsamında önemli değişiklikler yapıldı. 

Koçtaş yatırımları Haberi

Koçtaş yatırımları

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da 44’üncü mağazasını açan ev geliştirme perakendecisi Koçtaş, bu yıl biri Diyarbakır diğeri de İstanbul’da olmak üzere 2 yeni mağaza daha açacak. Yılı 46 mağaza ile kapatacaklarını anlatan Genel Müdür Alp Özpamukçu, 50 milyon TL yatırım yapacaklarını belirtti. Şirketin hedefi yatırımların da etkisi ile büyümede yüzde 10’u aşmak. Perakende sektörü gerek kurdaki oynaklık gerek tüketici güveni ve gerekse taksit sınırlandırması nedeni ile geçtiğimiz yıllara oranla düşük ilerliyor. Bunun yanına bir de hava faktörünün eklendiğini anlatan Özpamukçu, “Sene başından beri perakende sektörünün genelinde dalgalı bir seyir var. Hava faktörü oldukça etkili oldu. Perakende sektörü büyümesine baktığımızda enfl asyondan arındırılmış sabit rakamlara göre, toplam perakende sektörü yüzde 4 büyüdü. Gıda perakendesinde bu rakam yüzde 4.7 iken gıda dışında yüzde...