25 / 04 / 2024

koçtaş yeni mağazası

koçtaş yeni mağazası

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri kuruluşu Koçtaş, hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde Türkiye’deki 39’uncu, İstanbul’daki 7’inci mağazasını Eyüp’te bulunan Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı...

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

koçtaş yeni mağazası Haberi

koçtaş yeni mağazası




Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri kuruluşu Koçtaş, hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde Türkiye’deki 39’uncu, İstanbul’daki 7’inci mağazasını Eyüp’te bulunan Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Vialand AVM’deki yeni mağazasının açılmasıyla birlikte Koçtaş, Türkiye genelinde 20 ilde toplam 205 bin m2 satış alanına ulaşmış oldu. 6200 m2’lik satış alanına sahip Koçtaş Vialand,  85 kişilik kadrosuyla müşterilere hizmet verecek.



 Ev geliştirme perakendeciliğinin öncü ve lider kuruluşu Koçtaş, hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde yatırımlarına devam ediyor. Koçtaş, Türkiye’deki 39’üncü, İstanbul’daki 7’inci mağazasını Eyüp’te Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı.


Koçtaş Vialand mağazada 85 kişi görev yapacak


İstanbul’da Beylikdüzü, Kartal, Göztepe, Şişli, Yenibosna, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalarıyla hizmet veren Koçtaş, son mağazasını Eyüp’te Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Koçtaş yeni mağazayla birlikte, Türkiye genelinde 20 ilde, 39 mağaza ve...