27 / 04 / 2024

Köksalan Gayrimenkul İnşaat adres 

Köksalan Gayrimenkul İnşaat adres 

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Köksalan, Fatih Köksalan ve Mahmut Yavuz Köksalan ortaklığında kuruldu.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Naranji Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Naranji Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dereci tarafından kuruldu.

Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arıtürk ve Fettullah Erko ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Yıldız tarafından kuruldu.

Köksalan Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Köksalan Gayrimenkul İnşaat adres 

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Köksalan, Fatih Köksalan ve Mahmut Yavuz Köksalan ortaklığında kuruldu.

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...