25 / 04 / 2024

Kolin İnşaat elazığspor

Kolin İnşaat elazığspor

Elazığspor'da Başkan Sedat Karataş inşaat sektörünün öncü firmalarından Kolin inşaat ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Kuveyt’ten gelen Rizeli inşaat işçisinin COVID-19 testi pozitif!

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi son anda İstanbul'a getirilmişti. Kendi imkanlarıyla memleketlerine dönen işçilerden 3'ünün koronavirüs testi pozitif çıktı...

Kuveyt’ten Türkiye'ye getirilip karantinaya alınmayan işçilerde koronavirüs çıktı! 

Kuveyt’in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara’da karantinaya alınacakları söylenen 230 Türk işçi, son anda verilen bir kararla İstanbul'a indirildi. 230 kişiden 7 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı...

Kolin İnşaat elazığspor Haberi

Kolin İnşaat elazığspor

Yeni sezon için isim ve sponsorluk görüşmelerini sessiz ve derinden sürdüren Bordo Beyazlı Temsilci Elazığspor'da Başkan Sedat Karataş inşaat sektörünün öncü firmalarından Kolin ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Daha önce sağlık sponsorluğu için Medical Park ile anlaşan temsilcimiz, Kolin İnşaat ile göğüs, sırt ve şort reklamı için mutabakata vardı. Konuya ilişkin olarak önceki akşam düzenlenen akşam yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, Kolin İnşaat ile güzel bir fiyata anlaştıklarını belirterek, isim sponsorluğu için görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Başkan Karataş'ın açıklamaları şöyle; "Elazığspor'un isim hakkıyla alakalı bir şirketle görüşüyoruz. 2-3 güne kadar sonuçlanır. Bu konuda fazla değişik firmalarla anıldığı söylendi. Bu tamamen asparagas haberdir. Takımımız dün itibariyle Kolin İnşaat ile anlaştı. Göğüs, sırt ve şort reklamı olarak. Güzel bir...