05 / 05 / 2024

komagene çin şubesi

komagene çin şubesi

Çiğköfte markası Komagene Çin'deki ilk döner şubesini Ningşia Hui bölgesinde açtı

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

BİM'in kaç şubesi var 2020?

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazasıyla başlayan BİM, şube sayısını gün geçtikçe artırıyor. Peki BİM'in kaç şubesi var 2020?

A101'in kaç şubesi var 2020?

Türkiye'nin en ücra noktalarına, vatandaşların hak ettiği hizmeti ulaştırmayı kendine hedef olarak belirleyen A101 hemen her gün yeni mağazalar açıyor. A101 Türkiye'nin 81 ilinde 914 ilçesinde 6 bin 850 mahallesinde şube açtı. Peki A101'in kaç şubesi var 2020?

Comia Razvoj,Projektiranje, Proizvodnja in Inzeniringd.D Merkezi Slovenya İst. Merkez Şubesi açıldı!

Comia Razvoj,Projektiranje, Proizvodnja in Inzeniringd.D Merkezi Slovenya İst. Merkez Şubesi bugün Beyoğlu'nda 521 bin 616 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Beediyesi, Akademi Lisesi Körfez şubesi için düğmeye bastı.

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Liva Green'in yeni şubesi Ankara'da açıldı!

Başkent'in köklü pastaneleri arasında yer alan Liva'nın yeni şubesi, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Via Green'de açıldı.

TÜED Adana Şubesi'ne TOKİ için 12 bin kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı “TOKİ’den uygun koşullarda ev edinme” kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi’ne 12 bin kişinin başvurduğu bildirildi.

BigChefs'in 26. şubesi Bodrum Marina Vista Otel'de açıldı!

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

komagene çin şubesi Haberi

komagene çin şubesi

Ningşia Hui bölgesinde d'gene (dönergene) adıyla açılan restoran ülke genelinde yayılmayı hedefliyor. Komagene  yıl sonuna yıl sonuna kadar ülke çapında 50 şube açmayı...