27 / 04 / 2024

komşu parsele taşma 2020

komşu parsele taşma 2020

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Müstakil evimize çatı tadilatı yaptıracağız. Komşumuz ‘benim tarafıma 10 santimden fazlasına izin vermem’ diyor. Komşunun evi bizden sonra yapıldı, kot olarak aşağıda. Çatımızı orijinal ölçülerinde yaptırmak istiyoruz. Kanun ne diyor?' sorusunu yanıtladı.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma nasıl yapılır?

Emekli maaşı taşıma işlemi, emeklilerin şu aralar en ilgilendiği konuların başında geliyor. Taşıma işlemine dair bilinen ve bilinmeyen hususlar olabilir. İşte emekli maaşı taşıma işlemine dair detaylar!

Bitişik evlerdeki tadilatlar komşu parsele taşabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Müstakil evimize çatı tadilatı yaptıracağız. Komşumuz ‘benim tarafıma 10 santimden fazlasına izin vermem’ diyor. Komşunun evi bizden sonra yapıldı, kot olarak aşağıda. Çatımızı orijinal ölçülerinde yaptırmak istiyoruz. Kanun ne diyor?' sorusunu yanıtladı.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Emina Jahovic'ten 'komşu' isyanı!

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’la komşu olacağı iddiasıyla ilgili konuştu. Eski eşinin oturduğu Zorlu’ya taşınacağını itiraf eden Jahovic, “Mustafa’yla komşu değilim” çıkışında bulundu.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar henüz taşınmadan komşu oldu!

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ ile bir araya geldi. Projeden ev alanlar 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar.

Tağmaç Çuhadar, Nurol GYO'dan ayrıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Ekim 2014'ten beri Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Tağmaç Çuhadar bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Trendist Ataşehir’e komşu 110 dönümlük şehir parkı geliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu için Foundations eğitimi başlıyor!

Sanayi sektörünün can damarı olan yığın malzeme taşımacılığı ve depolama teknolojisi hakkında maliyet düşürücü tedbirler ve en son yenilikler, Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu kapsamında 2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Foundations eğitimi ile

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

komşu parsele taşma 2020 Haberi

komşu parsele taşma 2020

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Müstakil evimize çatı tadilatı yaptıracağız. Yan komşumuz ‘benim tarafıma 10 santimden fazlasına izin vermem’ diyor. Komşunun evi bizden sonra inşaa edildi ve kot olarak bizden daha aşağıda kalıyor. Biz çatımızı orijinal ölçülerinde yaptırmak istiyoruz. Bu konuda kanun ne diyor?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Müstakil evimize çatı tadilatı yaptıracağız. Yan komşumuz ‘benim tarafıma 10 santimden fazlasına izin vermem’ diyor. Komşunun evi bizden sonra inşaa edildi ve kot olarak bizden daha aşağıda kalıyor. Biz çatımızı orijinal ölçülerinde yaptırmak istiyoruz. Bu konuda kanun ne diyor? l H.B.

***

Okuyucumun durumu, mahallinde inceleme yapmayı gerektiriyor. Şöyle ki: Bitişik iki bina var. Bunlar yasal olarak kendi parselleri içinde yapılmış olması gereken binalar. Okuyucumun...