27 / 04 / 2024

Emina Jahovic'ten 'komşu' isyanı!

Emina Jahovic'ten 'komşu' isyanı!

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’la komşu olacağı iddiasıyla ilgili konuştu. Eski eşinin oturduğu Zorlu’ya taşınacağını itiraf eden Jahovic, “Mustafa’yla komşu değilim” çıkışında bulundu.



Yavuz ve Yaman isminde iki oğlu bulunan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic çifti 10 yıllık evliliklerini Haziran 2018'de bitirmişti. Boşanma sonrası çocukları için dost kalacaklarını açıklayan ikili, Yavuz'un geçen ayki doğum gününde bir araya gelmişti. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde ise Sırp şarkıcı Jahovic'in Sandal'ın boşanırken kendisine bıraktığı Çubuklu Vadi Konakları'ndaki 4 katlı 15 milyon liralık villadan taşınıp Zorlu’ya taşınacağı iddia edilmişti.

Önceki akşam ağabeyi Mirsad Türkcan'ın eşi Dina Dzankovic'in Galvin adlı mekandaki doğum günü partisine katılan Jahovic, taşınma iddialarına cevap verdi. 

Sırp şarkıcı, şu açıklamalarda bulundu: "Evet taşınıyorum. Ama Mustafa'ya komşu olarak değil. Çocuklar okula ve babalarına yakın olsunlar diye."

Sırp şarkıcı, Musti'nin de oturduğu milyon dolarlık rezidanslardan birine taşınacak. Artık iki yabancı olan eski eşler aynı binada oturacak..

Emina Jahovic Zorlu Center’a taşınıyor!


Geri Dön