20 / 04 / 2024

Komyapı antalya projesi

Komyapı antalya projesi

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya’da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altını çizdi.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

TOKİ'den Antalya'ya 357 konutluk yeni proje geliyor! 284.2 milyon TL'ye mal olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak. 357 konutun yer aldığı proje Serik'te inşa edilecek.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu tarihe göz atın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Komyapı antalya projesi Haberi

Komyapı antalya projesi

Kombassan Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı önemli projelere imza atarken, süresinden önce tamamladığı projeler ile de takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak Sivas, Malatya ve Konya’da toplam 1885 konutun yer aldığı projeleri süresinden önce tamamlayan Komyapı, şu anda inşaatı devam eden 5 projede toplam 1615 konut ve 250 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatını hızla devam ettiriyor.


MARKALI KONUTLAR YAYGINLAŞTI

Komyapı’nın çalışmaları ile ilgili bilgi veren Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya’da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altını çizerek, müşteri beklentilerinde büyük değişimler yaşandığını söyledi. “Önceden üretebilmek yetkinlikti, şimdi ise ‘sürdürülebilir ve verimli üretkenlik’ büyük önem arz ediyor” şeklinde konuşan Erdem, özellikle son yıllarda markalı konut üretmenin sektörde yaygınlaştığını söyledi.


GÖZTEPE KONUTLARI PROJESİ...