18 / 04 / 2024

Konak İnşaat İkiz Konaklar fiyat

Konak İnşaat İkiz Konaklar fiyat

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Konak İnşaat İkiz Konaklar, İhlas Yapı iştiraki olan Konak İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Konak İnşaat İkiz Konaklar projesi!

Konak İnşaat İkiz Konaklar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin 2015 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Dairelerin metrekaresi 3 bin TL'den satışa sunulduğu proje, İstanbul Esenyurt'ta konumlanıyor...

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Viven İnşaat, Mistral GYO'nun Konak'taki arsasında proje üretecek!

Mistral GYO, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi amacıyla Viven İnşaat İş Ortaklığı Ticari İşletmesi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzaladı. 

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Konak İstanbul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak İstanbul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile  Atalay Ata tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Konak İnşaat İkiz Konaklar fiyat Haberi

Konak İnşaat İkiz Konaklar fiyat

Dairelerin teslimlerine 2015 yılı sonunda başlanması planlanan Konak İnşaat İkiz Konaklar, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. 


İkiz Konaklar Esenyurt; TÜYAP Kongre Merkezi'ne 320 metre, Kayada Ramada Otel projesine 200 metre, Dünya Göz Hastanesi Beylikdüzü Şubesi'ne 580 metre, Büyükçekmece Gölü'ne 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Konak İnşaat İkiz Konaklar, İhlas Yapı iştiraki olan  Konak İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. imzasıyla konumlanıyor. Proje, Kristal Şehir projesine 100 metre mesafede yükseliyor. 


İçerisinde 268 adet daire ve 28 adet ticari birim bulunan İkiz Konaklar projesinde daireler metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Konak İnşaat İkiz Konaklar, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede konut satışlarına devam ediliyor. 


Konak...