29 / 03 / 2024

Konak Tramvayı ne aşamada

Konak Tramvayı ne aşamada

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı kapsamında Ziya Gökalp Bulvarı'nda hat imalatları başlıyor.

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO'nun İzmir Konak'taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İzmir Konak'ta yer alan gayrimenkullerine yönelik değerleme raporu yayınladı. Vakıf GYO'nun İzmir Konak'ta gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı ne zaman açılacak?

Balat – Ayvansaray arasındaki kısmı yeniden inşa edilen Eminönü – Alibeyköy Tramvayı’nı yıl sonuna yetiştirmek için hummalı bir çalışmalar devam ediyor...

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. 10 kilometre uzunluğuna sahip olan hat 14 istasyondan meydana geliyor.

İzmir'de emlak fiyatları raylı sistemle uçtu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan 2017'de hizmete sunulan Karşıyaka tramvay hattı ve 16 Şubat 2018'de devreye alınan Konak tramvay hattı gayrimenkul fiyatlarını uçurdu.

Konak Tramvayı 24 Mart'ta açılıyor!

Geçtiğimiz sene Karşıyaka tramvayını hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 Mart Cumartesi gününden itibaren Konak tramvayında da yolculu ön işletmeye başlıyor.

Konak Tramvayı ne aşamada Haberi

Konak Tramvayı ne aşamada


Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı kapsamında 12 Eylül Salı gününden itibaren Ziya Gökalp Bulvarı'nda hat imalatları başlayacak. 30 günde tamamlanması hedeflenen çalışmalar kapsamında Ziya Gökalp Bulvarı’ndan geçen kullanan ESHOT otobüsleri ve tüm taşıtlar Şair Eşref Bulvarı’na yönlendirilecek. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak Tramvayı'nda tempoyu giderek yükseltiyor. Çalışmalar kapsamında sıra Alsancak trafiğinin önemli bağlantı yollarından Ziya Gökalp Bulvarı'na geldi. 12 Eylül Salı gününden itibaren yaklaşık 360 metreyi bulacak çift yönlü ray döşeme çalışmaları, Ali Çetinkaya Bulvarı – Ziya Gökalp Bulvarı kesişimi ile Vahap Özaltay Meydanı arasında gerçekleşecek ve bulvarın bu bölgesi  trafiğe kapatılmış olacak. Çalışmalar sırasında, Ziya Gökalp Bulvarı’nı kullanan ESHOT otobüsleri ve diğer taşıtlar Şair Eşref Bulvarı’nı kullanacak. Ziya Gökalp Bulvarı’nda yapılacak hat döşeme...