28 / 03 / 2024

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat şirketi

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat şirketi

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dorukhan Konuk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Nafiz Konuk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bilen tarafından kuruldu. 

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat şirketi Haberi

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat şirketi

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dorukhan Konuk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Nafiz Konuk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200  bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu. 


Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhütleri ; konut, iş yeri, ticarethane, inşaatları yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarınaait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında binalar yapmak, 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar barajlar ve göletler park ve bahçe peyzaj düzenlemeleri ve turistik tesisler  tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3.Türkiye sınırları içinde  veya yabancı ülkelerde resmi...