18 / 04 / 2024

konut arsaları

konut arsaları

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. Bu durumun turizme zarar verdiği belirtildi.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak! Konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak... Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak'tan 39 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 39 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. 

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 323,21 metrekarelik konut alanı imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o şehirde KDV'den muaf arsa fırsatı! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de konut imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsa Şanlıurfa'da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan 56 bin 100 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 56 bin 100 TL'ye konut imarlı arsa satıyor. Bu tarihi aman kaçırmayın...

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmayın! Belediye KDV’siz konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkardı!

Belediye konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkarttı. 18 Ocak 2023’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. Arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak. İşte detaylar…

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde yer alan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 1,8 milyar TL şeklinde belirlendi.

konut arsaları Haberi

konut arsaları

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, inşaat firmalarının son donemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Bazıları otellerin yerine yapılan rezıdansların fiyatları. 450 bin ila 2 milyon lira arasında değişiyor. Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Mustafa Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki sahil kesimlerinde bulunan bazı yerlerin 'tercihli alan' olduğunu söyledi. Bu alanların, arsa sahibinin turistik tesis veya konut olarak kullanmayı tercih edebileceği anlamına geldiğine işaret eden Ünal. bundan dolayı bazı mülk sahiplerinin otelleri yıkarak yerine lüks rezıdanslar yaptırdığını aktardı. 


Bu uygulamanın yanlış olduğunu savunan Ünal, 'Marmaris denilince herkesin aklına oteller geliyor. 

Turizmle geçimini sağlayan bir ilçede otellerin konuta dönüştürülmesi katma değer kaybına neden oluyor' dedi. Bu yıl Atatürk Caddesi'nde bulunan deniz kenarındaki yaklaşık bin yatak kapasitesine sahip otellerin yıkılarak yerme rezidanslar...