29 / 03 / 2024

konut değerleme sistemi

konut değerleme sistemi

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Taşınmaz Değerleme Sistemi sektöre denge getirecek!

2019 yılı Cumhurbaşkanlığı yıllık programı içerisinde yer alan taşınmaz değerleme sistemi, sektördeki fiyat farklılarını ortadan kaldıracak ve tek fiyat getirecek. 

Taşınmaz Değerleme Sistemi'nde 2 pilot il belirlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Taşınmaz Değerleme Sistemi uygulaması hakkında açıklama yaptı. Kurum, Taşınmaz Değerleme Sistemi'nde 2 pilot il belirleneceğini söyledi...

5 soruda Gayrimenkul Değerleme Sistemi!

Gayrimenkul sektöründeki fiyat farklılarını ortadan kaldıracak, vergilendirme sistemini sil baştan değiştirecek Gayrimenkul Değerleme Sistemi hayata geçiriliyor. İşte kararla ilgili tüm detaylar... 

Gayrimenkul Değerleme Sistemi geliştirilecek!

"2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında, kamulaştırma, toplulaştırma ve imar uygulamalarının etkililiğini artırmak ve piyasanın daha sağlıklı işlemesini sağlamak için Gayrimenkul Değerleme Sistemi'nin geliştirileceği açıklandı.

Taşınmaz Değerleme Sistemi'yle ilgili tüm detaylar!

Gayrimenkul sektöründeki fiyat farklılarını ortadan kaldıracak ve tek fiyat getirecek olan Taşınmaz Değerleme Sistemi hayata geçiyor. 

Taşınmaz Değerleme Sistemi geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Taşınmaz değerleme sistemi ile gayrimenkul emlak vergi değerlerini adil bir şekilde yapacağız" dedi...

Taşınmaz Değerleme Sistemi kuruluyor!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yüz günlük icraat programı kapsamında hayata geçecek olan Taşınmaz Değerleme Sistemi'nin kurulmasına yönelik çalışmalara hız verildi.

Emlak Konut değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık ile, 2017 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketini seçti.

Konut değerleme raporu örneği!

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. İşte, konut değerleme raporu örneği!

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Konut Değerleme Raporu'nu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Mall Of İstanbul Konut Revize Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Mall Of İstanbul Konut değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Konut 2014 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Torium Konut değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Torium Konut 2014 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Değerleme raporu şöyle...

Emlak Konut Hoşdere ve Ataşehir 2013 yıl sonu değerleme raporları!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir Hoşdere'de 21 parsel ve Ataşehir'de yer alan 1 bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

konut değerleme sistemi Haberi

konut değerleme sistemi

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gül, gerçekleştirilen yeni değerleme düzenlemesi sonrasında yabancıya gerçekleştirilen gayrimenkul satışlarının alarm verdiğini söyledi. Gül yaptığı açıklamada, gayrimenkullerin değerlemesiyle ilgili olarak yaklaşık 1.5 ay önce yürürlüğe giren yeni düzenlemenin sektöre zarar verdiğini dile getirdi.

Gerçekleştirilen düzenlemeyle gayrimenkul sektörüyle ilgili olumlu ve umut dolu beklentilerin olumsuza döndüğünü kaydeden Gül, hayata geçirilen bu uygulamanın konut satışında en çok ihtiyaç duyulan güven duygusunu zedelediğini belirtti.

Maddi ve manevi zarar mı veriyor?


Yapılan düzenlemede değişiklik yapılmaması durumunda yabancıya konut satışının düşeceğini dile getiren Gül Gül, yabancı yatırımcıların satın aldığı gayrimenkulün ekspertiz değeri vatandaşlık almak için gereken 250 bin doların altında kalınca satışı...