24 / 04 / 2024

konut fiyatları müdahale

konut fiyatları müdahale

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Konutta son 5 yıl bilançosu! Konut fiyatlarında balon var mı? 

Dünya konut fiyatlarında son 4 yıldır rekor kırıyor. Peki, Türkiye'deki konutlarda balon var mı? İşte son 5 yıl konut bilançosu...

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

Konut fiyatları artarken, devletten 65 il için konut müjdesi geldi!

Son zamanlarda konut fiyatları artmaya devam ediyor. Gözler konut piyasına çevrilirken, devlet 65 il için konut müjdesi verdi.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Konut fiyatlarında balon var mı? Ev alacaklar dikkat!  

Son günlerde konut fiyatları sık sık gündem oluyor. 2022 Şubat ile 2023 Şubat arasında, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yüzde 141,5 yükseliş yaşandı. Peki konut fiyatlarında balon var mı?

Konut fiyatları bir yılda yüzde 99.43 yükseldi! Markalı konut satışları arttı mı?

“REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” Kasım 2022 sonuçları belli oldu. Peki markalı konut fiyatları Kasım'da ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artış oldukça yüksek seviyelere geldi. Peki konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

konut fiyatları müdahale Haberi

konut fiyatları müdahale

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında gündemle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyat artışına da değinen Bakan Murat Kurum, "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." diye konuştu.

İşte Bakan Murat Kurum'un o açıklamaları...

- "Kira fiyatlarının artışını bire bir takip ediyoruz"

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarıyla da ilgili önemli açıklamalar yapan Bakan Murat Kurum şunları söyledi: "Konut fiyatlarının artışı, kira fiyatlarının artışı, vatandaşların erişimini bire bir takip ediyoruz. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız bir paket açıkladılar 0,99 oranıyla 2 milyon liraya kadar ev alabilen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığımız bankalarla birlikte bir çalışma yapıyor. Burada da fahiş fiyat artışlarını bire bir takip ediyoruz."