23 / 04 / 2024

konut kredisi ağustos hesaplama

konut kredisi ağustos hesaplama

Konut kredisi faiz oranları yükselmeye devam ediyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 200 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Bankalardan son dakika konut kredisi açıklaması! Ev alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Bankaların son dakika konut kredisi faiz oranları belli oldu. Ev alacak kişiler son dakika bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. En uygun konut kredisi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları... 

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin ağustos ayında yıllık bazda yüzde 10 artış gösterdi.

Faik Öztrak'tan konut kredisi açıklaması!

Parti Genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, son bir senede 378 milyar liralık tüketici ve konut kredisi kullandırıldığı dile getirdi.

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'un son haftasında ne oldu?

Konut kredisi faiz oranlarında hareketlilik devam ediyor. Ağustos ayını geride bıraktığımız şu günlerde konut kredisi faiz oranları yeni ay öncesinde güncellendi.

Konut kredisi kullanımı Ağustos 2021'de arttı mı?

Tüketici kredileri yoluyla vatandaşlar tarafından yapılan konut ve otomobil yatırımları arttı. 13 Ağustos haftasında kredi büyüklüğü toplam 3,9 trilyon Türk Lirası'nı buldu. Söz konusu tüketici kredilerinin 279,3 milyar TL'lik kısmını konut oluşturdu.

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Ev almayı düşünen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019'dan beri en yüksek seviyesinde!

Türk Lirası mevduat faizi ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. İhtiyaç kredisi yıllık faizleri yüzde 22,85'e ulaştı. TL bazlı konut kredi faizleri 39 baz puan artış göstererek yüzde 17,88 oldu ve konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019’dan beri olan en yüksek seviyesini gördü.

Yabancılar Ağustos ayında en çok bu şehirlerden ev aldı!

Yabancıya konut satışı Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170 bin 408 oldu. Ağustos ayında en çok konutu İranlı vatandaşlar aldı...

Konut kredisi kullanımı Ağustos'ta 8 puan düştü!

REIDIN Genel Müdürü Alp Çapa, ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2020 verilerini değerlendirdi.

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 2 arttı!

Konut finansman kuruluşu Nationwide'nin verilerine göre; İngiltere’de ağustos ayında konut fiyatları aylık bazda yüzde 2 arttı.

Konut harcamaları Ağustos 2020'de yüzde 1.07 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ağustos 2020 fiyat indekslerini açıkladı. Verilere göre, perakende fiyatlarda bir önceki aya göre konut harcamalarında yüzde 1.07 artış yaşandı. 

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'ta ne oldu?

Konut kredisi faizleri ne kadar yükselse de indirim fırsatı devam ediyor. Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu sorusu en çok merak edilen konulardan. Peki konut kredisi faiz oranları Ağustos'ta ne oldu?

konut kredisi ağustos hesaplama Haberi

konut kredisi ağustos hesaplama

Türkiye genelinde konut satışları Haziran ayında 2021 yılının en yüksek rakamına ulaştı. Konut satışlarına olan talep artsa da bankalar tarafından uygulanan konut kredisi faiz oranları artmaya devam ediyor. Peki 300 bin TL'lik konut kredisinin faiz oranları ve geri ödemesi ne kadar oldu?

Vadesine göre taksit hesaplama
(120 ay vadeli 300.000 TL konut kredisi için aylık taksit tutarları)

VAKIFBANK

Toplam Maliyet: 615.909 TL
Faiz Oranı: Yüzde 1.37
Aylık Taksit: 5.108 TL

ZİRAAT BANKASI

Toplam Maliyet: 615.391 TL
Faiz Oranı: Yüzde 1.37
Aylık Taksit: 5.108 TL

HALKBANK

Toplam Maliyet: 618.484 TL
Faiz Oranı: Yüzde 1.38
Aylık Taksit: 5.131 TL


AKBANK

Toplam Maliyet: 607.450 TL
Faiz Oranı: Yüzde 1.34
Aylık Taksit: 5.040 TL

YAPI KREDİ BANKASI

Toplam Maliyet: 615.691 TL
Faiz Oranı: Yüzde 1.37
Aylık Taksit: 5.108 TL

ZİRAAT KATILIM BANKASI
Toplam...