25 / 04 / 2024

konut kredisi talep

konut kredisi talep

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, bankacılıkta 2019 yılının genel trendlerini anlattı. Leblebici, ''Konutta uygun bir Faiz oranı veriyoruz ve agresifiz ama talep yok. Talep olmayınca istediğiniz kadar fiyatı indirin olmuyor'' dedi.

Konut-taşıt kredilerine talep azalıyor, bireysele talep artıyor!

TCMB Banka Kredileri Eğilim Anketi'ne göre, 2015 yılının ilk çeyreğinde, konut ve taşıt kredilerine olan talebin gerilemesi, diğer bireysel kredilere olan talebin ise artışını sürdürmesi bekleniyor.

Konut kredisi dosya masrafı iadesi 2022 nasıl olur?

Konut kredilerinde tüketiciden açık bir şekilde belirtilmeden talep edilen dosya masrafları iade alınabiliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iadesi 2022 nasıl olur?

Konut kredisi faiz oranları Aralık ayına nasıl başladı? 

Konut fiyatlarının her geçen gün artmasından vatandaşlar endişe duysa da konuta olan talep azalmadı. Sektörün hareketlendiği bu dönemde vatandaşların imdadına konut kredisi faiz oranları yetişiyor. Peki, konut kredisi faiz oranları yeni aya nasıl başladı?

Konut kredisi faizleri Ekim 2021'de ne oldu?

Ev sahibi olmak isteyen kişiler konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Konut fiyatlarının tavan yapmasıya birlikte, kredilere olan talep de arttı. Peki bankların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? 

Konut kredisi alırken hangi belgeler gerekli?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların imdadına koşan konut kredisinde gözden kaçan bazı maddeler yer alıyor. Peki, konut kredisi alırken nelere dikkat etmeliyiz? Konut kredisi alırken hangi belgeler talep ediliyor? İşte detaylar...

Konut kredisi başvurusunda gerekli belgeler neler?

Konut alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini ve kredi başvurusunda gerekli belgeleri araştırıyor. Peki konut kredisi başvurusunda bulunabilmek için talep edilen belgeler neler? İşte detaylar...

Konut kredisi faizleri Ekim 2020'de ne oldu?

Düşük faiz oranları sonrası pek çok vatandaş konut sahibi olmak için konut kredisi kullandı. Haziran ayında kamu bankalarının başlattığı düşük faiz oranlı konut kredilerine rekor talep gösterildi. Peki 100 TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu? İşte detaylar...

Peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri?

Bankalar konut kredilerinde belirli bir miktar peşinat ödenmesini talep ediyor. Peki hiç peşinatı olmayan tüketici kredisi alabiliyor mu? Bankalardan peşinatsız konut kredisi nasıl alınır?

Bankalarda konut kredisi mesaisi!

Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akşam, konut kredisi başvurularındaki hareketlilikle ilgili açıklamalarda bulundu. Akşam, ''Konut kredilerinde talep patlaması var. Hafta içi arkadaşlarımız 22.00-23.00’e kadar mesai yapıyor'' dedi.

Konut kredisi faizleri Temmuz'un ikinci haftasına nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranlarındaki kampanyayla birlikte konuta talep arttı. Peki konut kredi faiz oranları ne kadar? Bankaların konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte bankaların konut kredisi faiz oranları...

Bankalardan konut kredisi yapılandırması talep edilebilir!

Konut kredileri 0.64'e düşürülmeden önce yüksek faizle çekilen ve ödemesi devam eden krediler için yapılandırma istemek mümkün mü? Konut kredisi yapılandırması için neler yapılabilir? İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisine rekor talep!

Kamu bankalarının aylık %0.69 faizli konut kredisi talep patlaması yattı. 20 günde 101.000 tüketicinin konut kredisi kullandı.

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0.64'e çekmesi ile konuta olan talep arttı. Peki 0.64 faizli konut kredisinde ödeme planları nasıl? Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

0.64 faizli konut kredisi çekecekler dikkat! Nelere dikkat edilmeli?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle birlikte, konuta talep arttı. Peki 0.64 faizli konut kredisi çekerken nelere dikkat edilmeli? İşte konut alacaklara çok önemli tavsiyeler...

konut kredisi talep Haberi

konut kredisi talep

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, bu yıl sektörün yüzde 10 ila iyi senaryoda yüzde 15 büyüyeceği öngörüsünde bulundu. “Kredi vermeyle ilgili tereddütler olması gayet normaldi. Çünkü bankaların bilançolarında ilk üç ayı görüp insanların ödeme kapasitesinin nasıl olduğuna bakınası gerekiyor” diye konuşan Leblebici, bankaların likiditelerini dengelemesiyle bu dönemin geride kaldığını söylüyor. “Kredide büyüme iştahı geri geldi. Yaşadığımız tablo bu...” diyen Leblebici, bu yıl bankacılıkta döviz geliri olan her alan başta ihracat, turizm olmak üzere onlara bağlı çalışan her sektörün büyüdüğünü kaydetti.

Finans Gündem'de yer alan habere göre; TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, bankacılıkta 2019 yılının genel trendlerini ve bankalarının stratejilerini anlattı:

Yılın ilk üç ayında nasıl bir tabloyla karşı karşıyız? Yıl sektör için nasıl başladı?
Geçen ağustos ayında piyasa, büyük bir...