28 / 03 / 2024

konut kredisinde peşinat

konut kredisinde peşinat

Konut kredisi çekmek isteyen kimselerin belli miktarda peşinat bedeline sahip olması gerekiyor. Peki, konut kredisi peşinat oranı ne kadar?

Konut kredisi peşinat oranı 2017!

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Ekonomi Koordinasyon Kurulunda (EKK) alınan kararlara göre, konut kredileri de dahil bireysel kredilere yönelik önemli düzenlemeler hayata geçirilecek. İşte konut kredisi peşinat oranı 2017..

Konut kredisi peşinat yardımı nasıl olacak?

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalara göre birtakım devlet desteği yapılacak. Peki, konut kredisi peşinat yardımı nasıl olacak? İşte yapılacak desteğin koşulları..

Konut kredisi peşinatı ne kadardır?

Mesken sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların uzun vadeli ve düşük faizli konut kredisinden faydalanabiliyor. Ancak evin değerinin tümüne kredi verilmiyor. Peki, konut kredisi peşinatı ne kadardır?

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile konut satacak. Projede yer alan konutlar için başvurular 22 Kasım tarihinde başlayacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Ortak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan konutlarda  yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksitle 8 adet konut satılıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Parmakören ve L.H.P. mahallelerinde yer alan 8 adet konutu yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den bu kez 30 bin TL peşinat ve 1.500 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Bu tarihi kaçıran çok üzülür!

TOKİ'den bu kez 30 bin TL peşinat ve 1.500 TL taksitle 2+1 konut fırsatı... Bu tarihi kaçıran çok üzülür... Hemen bakın...

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detaylarına dair merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konut kuralarından isimleri çıkan vatandaşlar “TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

konut kredisinde peşinat Haberi

konut kredisinde peşinat

Konut satın almak isteyen kimseler bankalardan kredi kullanarak bu hayallerini gerçekleştirebiliyor. Ancak bankalar satın alınacak konutun toplam satış bedeline kredi vermiyor. Ekspertiz tarafından biçilen rakamın belli bir miktarına kredi çıkıyor. Kredi onayı ise kişinin kredi notuna ve elde ettiği gelire göre değişkenlik gösterebiliyor.

Bu nedenle elinizde peşinat miktarı olsa bile sabit geliriniz azsa bankalar ödenecek aylık taksit miktarını riske atamıyor ve dolayısı ile daha düşük bir kredi tutarını onaylayabiliyor. 

Ancak bu gibi durumlarda başka bir taşınmazın ya da taşınırın teminat gösterilmesi ya da kefil gösterilmesi halinde istenen kredi tutarı onaylanabiliyor. 

Her iki durumda da krediye başvuran kimsenin belli miktarda peşinata sahip olması gerekiyor. Peki, konut kredisi peşinat oranı ne kadar? Konut kredisi peşinatı 2022 nedir?

KONUT KREDİSİ PEŞİNAT ORANI NE KADAR?

Bankalar Bankacılık...