27 / 04 / 2024

konut paneli ankara

konut paneli ankara

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi 21-22 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesi Ahmet Ersan Salonu'nda konut paneli düzenliyor. Panel cumartesi 10:30 ile 16:30 arasında, pazar günü ise 10:30 ile 16:00 arasında gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara ve İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini tek tek açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

Konut fiyatları Ankara’da yüzde 126, Antalya’da yüzde 100 arttı!

Türkiye genelinde konut fiyatları son iki senede arttı. Konut arzının talebi karşılayamaması konut ve kira fiyatlarını arttırdı. Peki, en çok artış hangi kentlerde görüldü? İşte konut fiyatlarına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesine 1 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 17 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi 17 Mart'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 17 Mart tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap için 426.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 426 milyon 100 bin TL ile Tekfem Yapı verdi...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu bugün saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 9 Şubat'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu 9 Şubat Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesine 3 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 1 Şubat'ta saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

konut paneli ankara Haberi

konut paneli ankara

Konut Paneli'nde öncelikle konutu, ütopyalardaki konuttan bugüne değin tartışmayı, konutu bir sosyo-mekansal değerlendirme ile yazındaki konut sorununu günümüz bağlamında yeniden düşünmeyi; mevcut kentsel politikalar çerçevesinde konut üretim ve tüketim biçimlerini, konutun ekonomi-politiğini sunmayı; Ankara özelinde konut sorununu tanımlamayı; Ankara’da yer alan özgün tasarım, planlama, örgütlenme modelleri ile üretilen Saraçoğlu, Bahçelievler, 100. Yıl İşçi Blokları mahallesi gibi örnek nitelikteki konut alanlarına değinerek günümüz konut alanları planlama biçimlerini inceleyerek meslek alanımızın bu konudaki değişen yaklaşımını gözlemlemeyi, eleştirmeyi; konut alanlarına müdahaleleri, kentsel dönüşüm kavramı ile birlikte toplumsal, ekonomik ve yasal bağlamda değerlendirmeyi ve müdahaleler karşında Ankara’da örgütlenen konut hakkı mücadelelerini tartışmayı amaçlamaktayız. 


21-22 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesi Ahmet Ersan Salonu'nda gerçekleşecek etkinliğimizde görüşmek...