25 / 04 / 2024

konut satışı ne olur

konut satışı ne olur

Türkiye istatistik Kurumu verilerinden derlenen bilgilere göre. konut sektöründeki büyüme 2012 yılı haricinde artan ivmeyle devam etti. Konut satışları son 5 yılda ise 4 milyon 101 bin 116 oldu.

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

2 ildeki 4 adet dubleks konut satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın! 

Balıkesir Burhaniye ve Trabzon Ortahisar'da yer alan 4 adet dubleks konut satılıyor. Peki 2 ilde satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları dün açıklandı. Satışlar 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satışlarını düşmesine rağmen fiyatlar değişmedi. Peki konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

İki ildeki 13 adet konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bu tarihlere bakın!

Balıkesir'de ve Bursa'da 13 adet konut satılıyor. Peki iki ilde satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Megakentte ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın! Pendik'te KDV'den muaf konut satılıyor! 

İstanbul Pendik'te konut satışı için tarih verildi. Pendik Belediyesi tarafından Yayalar Mahallesi'nde yer alan konut satışa sunuluyor. Peki satışı yapılacak konutun fiyatı ne kadar? 

2018'den bu yana yabancılara her ay ortalama 3 bin 900 konut satılıyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, yabancılara yapılan konut satışları ile ilgili rakam paylaştı. Peki Celal Erdoğdu'nun söz konusu paylaşımına nasıl yorumlar geldi? Vatandaşlar yabancılara konut satışı ile ilgili ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya’da tersine göç başladı! Yabancıya konut satışı yüzde 29,23 azaldı!

İkamet iznine sahip yabancı uyruklulardan 17 bini son 4 ayda Antalya’yı terk etti. Ayrıca, yılın başından bugüne kadar gidenlerin oranı yüzde 16’ya ulaştı ve yabancıya konut satışı ise yılın 9 aylık döneminde yüzde 29,23 oranında düştü.

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Konut satışında devrim niteliğinde bir dönem! Fiyatlar düşecek mi? Uzman isim peş peşe açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Emlakta da satış fiyatlarında köpük büyük oranda ortadan kalktı" ifadelerini kullanmıştı. Peki, emlak sektöründe son durum ne? Konut satışındaki yeni uygulama nasıl olacak? İşte detaylar...

konut satışı ne olur Haberi

konut satışı ne olur

TÜKETİME alıştırılan ve borç yüküne mahkum edilen vatandaş, kredi faizlerindeki en ufak düşüşü fırsata (!) dönüştürdü. Türkiye ekonomisinin son dönemlerdeki sıhhatsiz büyümesinin baş aktörü inşaat sektörü, bu talepten faydalanırken, kredi veren bankaların da yüzü güldü. Türkiye istatistik Kurumu verilerinden derlenen bilgilere göre. konut sektöründeki büyüme 2012 yılı haricinde artan ivmeyle devam etti. Türkiye'de 2010 yılında 607 bin 98 konut el değiştirirken bu rakam 2011'de 708 bin 275'e yükseldi. 2012'de 701 bin 621 olan konut satışları hız kesmeyerek 2013'te 1 milyon 157 bin 190'a çıktı. Bu yılın 10 aylık diliminde ise konut satışları 926 bin 932 olarak gerçekleşti. Konut satışları son 5 yılda ise 4 milyon 101 bin 116 oldu. 


HAKKARİ'DE 5 YILDA SATILAN İSTANBUL'DA 1 GÜNDE SATILDI 


Türkiye genelinde son 5...