29 / 03 / 2024

konut sigortası ne kadar 2015

konut sigortası ne kadar 2015

Konut Sigortasıyla yangından su baskınına, hırsızlıktan depreme kadar geniş kapsamlı teminatlar, tek bir poliçe ile güvence altına alınabiliyor. Peki, konut sigortası ne kadar? İşte yanıtı..

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Deprem olursa DASK ne kadar öder? DASK ve deprem sigortası aynı mı? DASK ve konut sigortası aynı mı?

Deprem gerçeği bireyleri sigortalar konusunda araştırmaya sevk etti. Özellikle DASK ve konut sigortasına dair sorulan soruların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Orta gelir grubu konut kampanyası ile ilgili detaylar...

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

Sosyal konut ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ sosyal konut ödemelerinin ne zaman başlayacağı soruları hız kazandı. İşte detaylar!

Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu? 2022 trafik sigortasına ne kadar zam geldi?

Zorunlu trafik sigortası fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Peki Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu? İşte detaylar!

Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar?

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

konut sigortası ne kadar 2015 Haberi

konut sigortası ne kadar 2015

Konut sigortası ne kadar?

Konut Sigortasıyla yangından su baskınına, hırsızlıktan depreme kadar geniş kapsamlı teminatlar, tek bir poliçe ile güvence altına alınabiliyor.


Bu sigortadan 18 yaşını doldurmuş ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip herkes yararlanabiliyor. Konut Paket Sigortası 1 yıl süreli olmakla birlikte, takip eden yıllarda günün koşullarına uygun olarak yenilenebiliyor. Peki, konut sigortası ne kadar?


Konut sigortasında primler, deprem risk bölgelerinin farklılığından dolayı meskenin bulunduğu il ve ilçeye göre farklılık gösteriyor. 


Ayrıca binada bulunan toplam kat sayısı, konutun bulunduğu kat, yapı tarzı, konutunun brüt metrekaresi de primi etkileyen unsurlar arasındadır. 


Eğer eşyalarınızı da güvence altına almak istiyorsanız güncel eşya bedelinizi de poliçe yaptırırken sigortacınıza bildirmeniz durumunda, belirli bir prim karşılığında kullanmakta olduğunuz ev eşyalarınız da poliçenize eklenebilir.



Konut sigortası zorunlu mu?



Işıl Seren...