26 / 04 / 2024

konut ve ticari inşaat yapımı ihalesi

konut ve ticari inşaat yapımı ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle'nin Aşağı ve Yukarı Yurtçu Semtlerinde kat karşılığı konut ve ticaret yeri inşaatları yaptırmak üzere ihale açtı.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Antalya'da ticaret ve konut imarlı 6 arsa satılacak! 

Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticari imarlı olarak belirtildi.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Bu ilde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

TOKİ Erzurum projesiyle 239 konut ve 191 ticari ünite geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Erzurum 2023 projesiyle 239 konut ve 191 ticari ünite geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Nidapark Küçükyalı'da konut ve ticari ünite sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nidapark Küçükyalı projesinde konut ve ticari ünite sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

konut ve ticari inşaat yapımı ihalesi Haberi

konut ve ticari inşaat yapımı ihalesi


Yenimahalle İlçesi, Eskişehir yolunun 30'ncu kilometresinde bulunan, mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazlar üzerine kat karşılığı inşaatlar yaptırılacak.


Aşağı Yurtçu'da 60 bin 937 metrekare arsa alanlı yerde 91 bin 405 metrekare brüt inşaat alanlı kat karşılığı konut inşaatı gerçekleştirilecek.


Tahmini bedeli 44 milyon 57 bin 451 YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 1 milyon 321 bin 723 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.


Belediye, Yenimahalle ilçesi Aşağı Yurtçu semtinde toplam 128 bin 783 metrekare arsa alanlı yerde ise brüt inşaat alanı 193 bin 174 metrekare olan konut ve ticaret yeri yaptıracak.


Tahmini bedeli 93 milyon 110 bin 109 YTL olarak belirlenen ihalenin geçici teminatı ise 2 milyon 793 bin 303 YTL olarak olarak açıklandı.


Aşağı Yurtçu semtinde 44 bin 968 metrekare arsa alanlı yerde,...