16 / 04 / 2024

Konutta Ramazan ayı kampanyaları

Konutta Ramazan ayı kampanyaları

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Konutta 180 ay vade 1.20 faiz fırsatı sektörü nasıl etkiler? Uzmanlar sıraladı: Fiyatlar yüzde 50 artacak! 

Konutta 180 ay vade 1.20 faiz kampanyasının, fiyatları yükseltmesi bekleniyor. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Ramazan ayında 39 ürünün 30’una zam geldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği verilerine göre, Ramazan ayı sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unun fiyatı artarken, üreticide 31 üründen 14'ünde fiyat artışı meydana geldi. Markette en fazla fiyat artışı kuru soğanda meydana gelirken, üreticide en fazla fiyat artışı patateste yaşandı.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Ramazan ayının bereketi hanelere yayılırken marketlerde bu aylara özel arka arkaya indirimlerini ilan ediyor. Bu indirimleri duyuran marketlerden biri de Migros. Hemen hemen her üründe indirime giden Migros'un indirim listesi haberimizde.

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Bereketiyle gelen Ramazan ayı ile birlikte marketler aracılığı ile üst üste indirim haberleri geliyor. Ramazan ayı ile beraber indirimli ürünleri raflara dizen marketler tüketicilerin ilgisini çekti. Carrefour'da bu marketlerden birisi. Peki 07 Nisan 2023 ayçiçek yağı fiyatları nedir?

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim! İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim yapıyor. Peki Arçelik'te yoğurt makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Arçelik yoğurt makineleri 29 Mart 2023 indirimli fiyat listesi...

Pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin ve daha 900 ürün! Ramazan ayında fiyatlar sabit kalacak

Enflasyonun yüksekten seyretmesi sebebiyle marketler fiyat sabitlemeye gitmişti. Ramazan ayı dolayısı ile Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri de temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatları sabitledi. 

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Fiyatlar tek tek açıklandı.. Ramazan bereketiyle geliyor! Ayçiçek yağında çılgın indirimi kaçırma! 

Tarım Kredi Kooperatif marketleri, 20-29 mart tarihlerine özel yeni indirimli ürünlerini vatandaşla paylaştı. Bir çok üründe Ramazan ayına özel indirimler sunan market, aktüel ürünlerini merak eden vatandaşları bekliyor.

Ramazan ayı et fiyatları belli oldu! Fiyatlar sabitlendi! Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı ve pazarlardaki fiyatlar hareketlenmeye başladı. Et ve Süt Kurumu (ESK) da fiyat hareketliğinin önüne geçmek için önlemler aldı ve Ramazan ayı et fiyatları belli oldu. Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Konutta Ramazan ayı kampanyaları Haberi

Konutta Ramazan ayı kampanyaları

1-) Livza Zeytinburnu 

Livza Zeytinburnu'nda Ramazan Kampanyası'nda son gün 14 Haziran olarak belirlendi. 
 
Livza Zeytinburnu'nda Ramazan Kampanyasına göre metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarlarla ister 120 ay yüzde 0.98, ister 0 peşinat firma vadesi ile satışlar yapılıyor. 

Teslimlerin 2019'da yapılacağı proje 15 katlı tek blokta, 101 daire ve 8 adet iki katlı ticari alandan meydana geliyor. Livza Zeytinburnu'nda  2+1 daireler 88 ile 115 metrekare, 3+1 daireler 127 ile 152 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 208 metrekare büyüklüğünde olacak.

Tel: 0 212 477 77 00
Web: http://livza.istanbul/livza-projeler-gelecek-livzalar-zeytinburnu.html


2-) Makyol Santral

Makyol Santral projesinde aylık taksit ödemeleri 3 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. Makyol,  Bahçeşehir’in yeni merkezinde geliştirdiği Makyol Santral projesi için Ramazan kampanyasına başladı. 

Ramazan kampanyası...