24 / 04 / 2024

Konutta test sürüşü detayları 2018

Konutta test sürüşü detayları 2018

Son günlerde sık sık gündeme gelen ‘önce kirala, sonra al’ modeli ev almak isteyen vatandaşlar tarafından oldukça merak edilir hale gelirken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri 'konutta test sürüşü'nün sakıncalarını ortaya koydu...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda ilk test sürüşü yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçeden geçecek 13 istasyona sahip Dudullu-Bostancı Metrosu'nun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metrosunda test sürüşleri 8 Kasım'da başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabında test sürüşleri 8 Kasım itibariyle başlıyor.

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı! 

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine geldi. Mayıs ayı sonunda hizmet verecek metro hattının test sürüşleri bugün başladı. 

Konutta test sürüşü detayları 2018 Haberi

Konutta test sürüşü detayları 2018


Gayrimenkul sektörü temsilcileri, emlak piyasasını farklı satış ve kiralama kampanyalarıyla hareketlendirmeye devam ediyor. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, son günlerde gündeme gelen yurt dışındaki 'önce kirala sonra satın al' (rent to own) sistemi ise oldukça dikkat çekiyor. İstanbul’da iki ilçede uygulanan ‘önce kirala, sonra al’ modeli ile tüketici, 1 sene kiracı oluyor, evi test ediyor ve sonra isterse evi satın alabiliyor. Ev satın alındığı takdirde 1 sene boyunca ödenen kira bedeli de ev fiyatından düşülüyor.

Konut sahibi olmak isteyenleri heyecanlandıran modeli yenisafak.com sektör temsilcilerine sordu.

'FİRMALAR FİNANS ARAYIŞINDA'


Firmaların finansal arayışı nedeniyle böyle modellerin uygulandığını söyleyen Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Firmaya ne kadar faydalı olur tartışılır” açıklamasını yaptı.

1 sene kiracı olduktan sonra vatandaş tarafından geri iade edilmesinin...