19 / 04 / 2024

konutta yüzde 20 indirim kampanyası projeleri

konutta yüzde 20 indirim kampanyası projeleri

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

11 soruda konutta yüzde 20 indirim kampanyası!

GYODER, İNDER ve KONUTDER güç birliği yaparak konutta yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyası ne zamana kadar devam edecek? Kampanyaya hangi firmalar dahil oldu?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 3 gün!

İnşaat firmalarının yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran tarihinde bitiyor. İndirim fırsatından yararlanmak isteyenler için son 3 gün...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 5 gün!

İnşaat firmalarının indirim kampanyası 30 Haziran tarihinde bitiyor. Bankalar ise faizi yüzde 0.98’den yüzde 1.20’nin üzerine çekmeye hazırlanıyor. Aman bu fırsatı kaçırmayın...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Konutta yüzde 20 indirimle 174 milyonluk satış!

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası ile 253 adet konut ve ofis sattıklarını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gençler yoğun ilgi gösterdi. Satışlardan 174 milyon TL ciro yaptık” dedi...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 15 gün!

Konut piyasasını canlandırmak adına kamu bankalarının faizi yüzde 0.98'e indirmesinin ardından gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından yeni bir hamle geldi ve konut fiyatlarında yüzde 20 indirime gidildi.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasında son durum!

Gayrimenkul evlerinin bir araya gelerek başlattığı konutta yüzde 20 indirim kampanyasında 12 gün geride kaldı...

22 bin konutta yüzde 20 fiyat indirimi yapıldı!

Konut satışlarını canlandırmaya yönelik adımların atldığı bu dönemde 46 şirket kampanyaya katılarak  yaklaşık 22 bin konutta yüzde 20 fiyat indirimi yaptı. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası ile stoklar tükeniyor!

Konutta başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına yoğun ilgi geldi. Satış ofislerinin telefonları susmuyor....

Next Level Çayyolu'nda peşinde yüzde 20 indirim!

Next Level Çayyolu projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Next Level Çayyolu'nda toplam 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi bulunuyor. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası sektörü canlandırdı!

41 firmada başlayan yüzde 20 indirim kampanyasının ardından vatandaşlar satış ofislerini doldurdu. Sektörde canlanma olduğunu belirten inşaat patronları, telefonların kilitlendiğini söyledi..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

Yüzde 20 indirim kampanyasındaki 150 proje açıklandı!

Gayrimenkul firmaları, konut sektörünü canlandırmak için yapılan faiz indirimine konut fiyatlarında yüzde 20 indirim yaparak destek verdi. Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı...

konutta yüzde 20 indirim kampanyası projeleri Haberi

konutta yüzde 20 indirim kampanyası projeleri

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ortak düzenlediği basın toplantısında yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı. Bu üç derneğin üyeleri satttıkları konutların fiyatını yüzde 20 düşürdü. 

15 Mayıs itibari ile başlayan konutta yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanarak ev almak isteyenler yüzde 5 peşinat ödeyecek. Kampanya, peşinde olduğu gibi kredili satışlarda da geçerli olacak.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasında hükümetin başlattığı 0.98 faiz uygulanacak. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil firmaların 48 ay, 60 ay gibi sıfır faizli kampanyaları da devam edecek. İsteyenler bu ödeme planlarından da yararlanabilecek.

Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler hangileri?

1. Ağaoğlu: Çekmeköy, Maslak 1453
2. Akkuş Gayrimenkul: Alya...