19 / 04 / 2024

konutzede altın kural

konutzede altın kural

Maketten konut satın alanlar ve yeni bir projeden konut satın almayı düşünenler bu uyarılar sizin için. Yıllardır kazandığınız birikimlerinizi kaybetmemeniz için dikkat etmeniz gereken 8 altın kural var. Bu kurallar neler?

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Tiny House Alırken 4 Altın Kurala Dikkat! Yako Groups'tan öneriler!

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups, satın almadan önce dikkat edilmesi gereken 4 altın kuralı açıkladı. Depreme dayanıklı ve konforlu yaşam için önemli ipuçları! İşte ayrıntılar...

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

Birleşik Devletler'in ilk milyarderi ve tüm zamanların en zengin insanlarından biri olarak bilinen John Rockefeller'dan 12 servet kuralı!

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Kredide dikkat edilecek 10 altın kural!

Posta yazarı Bilal Emin Turan bugünkü yazısında kredi çekerken dikkat edilmesi gereken kuralları yazdı. İşte Turan'ın "Kredide 10 altın kural" başlıklı o yazısı...

Ev kiralarken bilmeniz gereken 10 altın kural!

Türkiyede yaklaşık 5,5 milyon ev kiralık peki, ev kiralarken nelere dikkat etmeliyiz ? Ev kiralamadan önce dikkat edilmesi gerekenler neler? Ev kiralarken dolandırılmayın. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, altın tavsiyelerde bulundu.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçmenin 5 altın kuralı!

Deprem kuşağı bölgesinde yer alan Türkiye'deki nüfusun yüzde 95’i deprem tehdidi altında yaşıyor. Yaklaşık 7,5 milyon konutun acilen yenilenmesi gerekiyor. 

Yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı!

Emlakjet Akademi, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanı ile buluştu. İşte uzmanlarından yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı…

Gayrimenkul yatırımının 13 altın kuralı!

Ev, arsa veya dükkan almak istiyorsunuz..Gayrimenkul yatırımı yapacaksınız. Oturum amaçlı mı? Yatırım amaçlı mı? Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Enes Su, gayrimenkul yatırımının 13 altın kuralını açıkladı..

Remzi Demirci: İş hayatının altın kuralı dürüstlük!

Beğen İnşaat’ın kurucusu Remzi Demirci ile Bozkır Yeniköy’deki evinde oldukça samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Konya’daki inşaat sektörünü, ticaret hayatını konuştuğumuz Remzi Demirci, altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Güvenli gayrimenkul yatırımı için 6 altın kural!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul yatırımının güveli olması için 6 altın kuralı anlattı. İşte o yazı...

konutzede altın kural Haberi

konutzede altın kural

Yazının tam metnini okumak için aşağıdaki linki tıklayın.