25 / 04 / 2024

Konya 2015 yatırımları

Konya 2015 yatırımları

Kulu Şehir Konağı temel atma töreninde konuşan Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediyesi’nin Kulu’ya çok önemli yatırımlar yaptığını ve değer verdiğini belirterek, Başkan Akyürek’e teşekkür etti.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtarlar Buluşması’nda Konya genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Akyürek 50 yılda yapılabilecek birçok anıtsal yatırıma hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Konya'ya 835 milyon liralık yatırım yapılacak!

Muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerle toplantılar yaparak 2015 sonuna kadar 835 milyon liralık yatırım açıklayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yatırım yağmuruna başladıklarını söyledi.

Konya yeniden çekim merkezi haline geldi!

Vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın siyasi olarak da şehircilik, sanayi ve ticari olarak da güçlendiğini, yeniden çekim merkezi haline geldiğini söyledi.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Konya 3 milyar liralık 2'inci sanayi hamlesini başlattı!

Kentte 105 yeni fabrika kurulurken, yapılan toplam yatırımların tutarı 3 milyar lirayı buluyor. KSO işte bu gelişmelerin yaşandığı bir yılda 40’ıncı kuruluş yıldönümünü görkemli bir gece ile kutladı

Konya 2023 yılında Türkiye'nin merkezi olmayı hedefliyor!

Konya, büyük projelerle 2023 yılına kadar tarım, sanayi, ulaşım, turizm, enerji ve eğitimde Türkye’nin merkez kenti olmayı hedefliyor. Ekonomi Raporu 2013 başlıklı çalışmaya göre Konya, tarım ve sanayiden sonra turizmde de öne çıkmaya başladı

Konya'nın 2023 hedefi Türkiye’nin merkezi olmak!

Konya, büyük projelerle 2023 yılına kadar tarım, sanayi, ulaşım, turizm, enerji ve eğitimde Türkye’nin merkez kenti olmayı hedefliyor. Ekonomi Raporu 2013 başlıklı çalışmaya göre Konya, tarım ve sanayiden sonra turizmde de öne çıkmaya başladı

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Konya 2015 yatırımları Haberi

Konya 2015 yatırımları


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın tüm ilçelerinde gerçekleştirilecek yatırım programları kapsamında Kulu ve Cihanbeyli’de çeşitli açılış ve temel atma programlarına katıldı.

Kulu Şehir Konağı temel atma töreninde konuşan Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediyesi’nin Kulu’ya çok önemli yatırımlar yaptığını ve değer verdiğini belirterek, Başkan Akyürek’e teşekkür etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2014 seçiminden sonra ilçe ve belde ziyaretlerinde verdikleri sözlerinin tamamının arkasında olduklarını belirterek, mahalle parkları, mahalle konakları, köy yollarının asfaltlanması, ilçe merkezlerine yapılan prestij caddeler, su ve kanalizasyon hizmetlerinde çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.


Kulu KOMEK şubesinde ilk kez açılan İsveçce ve Sürü Yöneticisi Kursları başta olmak üzere 22 kursta 597 kursiyer bulunduğunu belirten Başkan Akyürek, 2 milyon liraya mal olacak Şehir Konağı’nın ve diğer...