26 / 04 / 2024

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...



OSKİ’NİN BİR YILI DEĞERLENDİRİLDİ

 

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

 

2015 YILINDA YAPILAN İŞLER DEĞERLENDİRİLDİ
 

OSKİ’nin geçmiş bir yıllık faaliyetlerinin masaya yatırıldığı toplantı, Genel Müdür Fatih Yürük’ün konuşmalarıyla başlarken daire başkanlarının yaptıkları sunumlarla devam etti. Toplantıda, OSKİ’de 2015 yılında yapılan işler değerlendirilerek yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırıldı. Genel Müdür Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2015 yılıyla ilgili değerlendirmeleri ve 2016 yılı ile ilgili önerilerini katılımcılarla paylaştılar. Değerlendirme konuşmalarının ardından Genel Müdür Fatih Yürük’ün yaptığı kapanış konuşmasıyla toplantı sona erdi.

 

OSKİ, YATIRIMLARIYLA ORDU’YA DAMGASINI VURACAK

 

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük yaptığı değerlendirme konuşmasında; OSKİ’nin bir okul olduğunu, her geçen gün yeni bilgiler öğrenildiğini ve en önemlisi de bu tür bir araya gelinen toplantılarda bilgileri herkesin birbiriyle paylaşarak bir bütünlük sağlanması gerektiğini belirtti. Genel Müdür Yürük, OSKİ’nin 2. yılını yeni doldurmak üzere olan bir kurum olmasına rağmen çok önemli işlere imza atıldığını ve daha yapılacak onlarca, yüzlerce ve binlerce işlerin olduğuna vurgu yaptı. Her birimin kattığı ortak tecrübe ve paylaşım ile iyi bir ekip olduklarını ve bu ekibin Ordu’ya hizmetleriyle damga vuracağını belirtti.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön