29 / 03 / 2024

konya 2016 yatırımları

konya 2016 yatırımları

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'ya 200 milyon liralık yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ve mahalle yollarındaki çalışmaların yanında, şehir merkezinde daha önce kaldırım düzenlemesi yapılan ve altyapısı tamamlanan caddelerde asfalt çalışması yapıyor.

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Konya Beyşehir'e yeni cazibe merkezi!

İlçe yatırım programlarını Beyşehir, Hüyük ve Derbent’te sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya olarak Türkiye’yi temsil ettiklerini, bu yükselişi şehrin her köşesine taşımak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

konya 2016 yatırımları Haberi

konya 2016 yatırımları


AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya ve ülke gündemini değerlendirdi. Konya yatırımlarını değerlendiren Kaleli, Konya Çevre Yolu, Lojistik Köy, Hızlı Tren Projeleri ve Metro ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Konya’da yaşanan elektrik kesintilerinin trafolardan kaynaklandığını aktaran Kaleli, “Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak ile görüştüm. Bu yılın sonunda 4 trafo merkezi hayata geçecek. Konya’nın bundan sonra elektrik kesintisi yaşamaması için de tüm trafo merkezlerinin bitirilmesi için bu konu da 2019 Eylem Planı’nda yer alacak” dedi. Hükümetin çiftçiye verdiği desteğin memnuniyetle karşılandığını kaydeden Kaleli, tarlası yüzde 30’un üzerinde zarar gören çiftçilerin borçlarının ertelendiğini belirtti. Konya’da başlayan eğitim-öğretim yılına da değinen Kaleli, “Konya’da 437 bin öğrencimiz ders başı yaptı. Yeni dönemin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için hayırlar getirmesini...