27 / 04 / 2024

Konya 7 Renk Selçuklu satış ofisi

Konya 7 Renk Selçuklu satış ofisi

7 Renk Selçuklu fiyatları haberimizde yer alıyor. Seha Yapı tarafından hayata geçirilen proje Konya Selçuklu'da inşa ediliyor.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

AFAD açıkladı: Konya'da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Son dakika deprem haberi. AFAD, Konya'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi resmi olarak açıkladı. Bildirime göre depremin derinliği 7.02 olarak kaydedildi.

Deprem bilimci Ahmet Ercan'dan 7 ile yeni uyarı: 7.5 şiddetinde sallanacak! Kütahya ve Konya'ya dikkat!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 7 şehir ile ilgili deprem beklentilerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika açıklaması: 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak!

3 büyük depremden sonra bölgede sarsıntılar hala devam ediyor. Son olarak Konya'da 4,3, Sivas'ta 4,7 ve Malatya'da 4.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. CNN Türk deprem danışmanı Şükrü Ersoy yaşanan bu depremlerin ne anlama geldiğini canlı yayında anlattı

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Karatay Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf 7 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ'den Konya'ya 238 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projesinin ihalesini 7 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Daha iyi bir sedan yapılana kadar en iyisi o! Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Audi RS 7’nin çarpıcı tasarımı, her yönden insanı etkilemekten çekinmiyor. Vahşi tasarımı ile göze çarpan Audi RS 7, sahip olduğu donanımla olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir. Geniş renk yelpazesi da sizi seçimlerinizde özgür bırakır. İşte Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Buğday fiyatları bayram öncesi kaç lira oldu? TMO, Edirne, Konya ve Polatlı Ticaret Borsası 7 Temmuz 2022 fiyat listesi

TMO'nun geçen hafta buğdayda 400 TL, arpada 200 TL fiyat yükseltildiğini duyurmasının ardından milyonlarca çiftçi son dakika buğday fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 7 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi...

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

TOKİ Konya Cihanbeyli 7 Temmuz kura sonuçları 2+1 ve 3+1!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Cihanbeyli projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. İşte TOKİ Konya Cihanbeyli 7 Temmuz kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Konya 7 Renk Selçuklu satış ofisi Haberi

Konya 7 Renk Selçuklu satış ofisi

7 Renk Selçuklu projesinde ön talep toplanıyor.  Fiyatların 385 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar haftaya başlayacak. 

7 Renk Selçuklu projesi ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkacak. Konya Selçuklu Yazır Mahallesi'nde inşa edilen proje 303 konut ve 15 ticari alandan meydana geliyor. 

7 Renk Selçuklu projesinde ön talepte bulunan vatandaşlar lansman öncesi avantajlı fiyatlardan ve öncelikli daire seçme ayrıcalığından yararlanacak. 

Tramvay hattına sadece 10 dakika yürüme mesafesinde yer alan 7 Renk Selçuklu projesi eğitim ve sağlık merkezleri ile yan yana olacak. 

30 ay sonra teslim edilmesi öngörülen 7 Renk Selçuklu projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor. 

Spor için pilatesten fitness alanına, saunadan  havuza birçok sosyal alanın planlandığı 7 Renk Selçuklu'da daire alanları 124 metrekareden başlıyor. 

7 Renk Selçuklu fiyatları!

3+1'ler 385 bin...